BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 4,83

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i učinite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

METALURG DONETSK - DYNAMO KIEV: 2 = 1,47

DINAMO ZAGREB - ZADAR: 1 = 1,12

NORWICH - MANCHESTER UNITED: 2 = 1,40

DORTMUND - GREUTHER FURTH: 1 = 1,15

JUVENTUS - LAZIO: 1 = 1,48

OLYMPIAKOS - KERKYRA: 1 = 1,12

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 4,83.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 48,30 eura.  

METALURG DONETSK - DYNAMO KIEV: 2 = 1,47

Premda je proteklo tek polovica prvenstva, Šahtar je već stavio jednu ruku na pokal namijenjen najboljoj momčadi Ukrajine. Fascinantan niz Rudara konkurenciji nije ostavio niti mrvice. Dynamo je u ovu sezonu ušao s nakanom prekida dominacije Šahtara, ali odmah na početku su zaostali i sada im je jedini cilj uloviti drugo mjesto i ponovo, preko kvalifikacija, dohvatiti Ligu prvaka. Forma im je u usponu, dvije posljednje prvenstvene utakmice riješili su bez poteškoća i kod Metalurga u Donjecku trebali bi povezati treću pobjedu u nizu. Tim više što je forma domaćina u totalnom padu, četiri utakmice ne znaju za pobjedu, a prije tjedan dana Šahtar se prošetao njihovim domom. To isto želi i Dynamo i svi preduvjeti su stvoreni da se tako nešto ponovi.

DINAMO ZAGREB - ZADAR: 1 = 1,12

Dinamo još uvijek ima uvjerljivo vodstvo na tablici, međutim, situacija u i oko kluba nije bajna. Stalna medijska nagađanja o smjeni trenera Čačića očito su ostavila traga i na njemu i više nije tako smiren u komunikaciji prema novinarima. Često su njegove izjave samo dolijevale ulje na vatru. Zadar je nedavno šokirao Modre izbacivši ih iz Kupa. Bila je to senzacija kakvu ne pamtimo posljednje desetljeće. Zadrani ponovo gostuju u Maksimiru, pobjeda bi im sada još više značila jer su bodovno vrlo siromašni, a ostanak je jedini cilj kojeg imaju. Međutim, sumnjamo da će dinamovci još jednom posrnuti, novi bi posrtaj sigurno značio i kraj Čačićeve ere, ali na to ćemo morati još malo pričekati. Dinamo je ipak klasa za sebe u hrvatskom nogometu, ponekom posrtaju unatoč.

NORWICH - MANCHESTER UNITED: 2 = 1,40

Alex Ferguson se ne predaje. Legendarni Škot i u osmom desetljeću života ima motiva i želje voditi Crvene vragove u novu žetvu trofeja. Primarni cilj je vratiti naslov prvaka u vitrine, isti onaj koji im je izmaknuo u ludoj završnice protekle sezone kada su susjedi iz Cityja prekinuli svoj post dug 44 godine. United je malo kašljucao na početku ove sezone, no protekom iste krenuli su u pobjednički niz, i to po istom scenariju. Suparnik mora prvo povesti, a onda bi Rooney i društvo preokrenuli sve u svoju korist, obično u posljednjih desetak minuta. U Norwichu im neće biti ništa lakše, tim više što je domaćin u vrlo dobroj formi, posljednje četiri utakmice nisu izgubili. Kada se tome pridoda i pobjeda u Liga kupu protiv Tottenhama onda je to stvarno lijepi niz, koji će na žalost po njih prekinuti se ovog vikenda.

DORTMUND - GREUTHER FURTH: 1 = 1,15

Nije to Borussia iz protekle dvije sezone kada su završavali trijumfalno. Čak 11 bodova manjka u odnosu na Bayern bit će teško, praktički nemoguće uloviti. No, crno-žuti nisu zaboravili igrati nogomet, naprotiv, ove sezone briljiraju u Ligi prvaka, u najjačoj skupini u kojoj se nalaze Real, Man. City i Ajax. Vjerojatno u tome i leži razlog nešto lošijeg ulaska u prvenstvenu sezonu. Do sada nisu spojili dvije pobjede u nizu, gostovanje novaka iz Fürtha velika je prilika za prekid te negativnosti. Jürgen Klopp ne želi se zadovoljiti ulogom statista i sigurno još nije otpisao borbu za titulu prvaka, međutim, njegova momčad ima malo manevarskog prostora za pogrešku. Greuther se očekivano muči, pogotovo na svom travnjaku. Ove dvije momčadi susrele su se proljetos u Kupu, Borussia je prošla pogotkom Gündogana u prvoj minuti sudačke nadoknade drugog produžetka. Ovaj, pak, dvoboj, ne bi trebao biti toliko neizvjestan.

JUVENTUS - LAZIO: 1 = 1,48

Juventusova serija stala je prije dva tjedna. Inter im je nanio prvi prvenstveni poraz nakon 49 utakmica. Torinezi nisu dugo tugovali, kroz Pescaru su prošli šesticom i kako je Inter posrnuo u Bergamu prednost Zebri ponovo je respektabilna četiri boda. Novi izazov dolazak je Lazio koji je opijen novim slavljem u rimskom derbiju. Nekako po pravili nakon trijumfa nad Romom uslijedi pad u igri Laziala. Jedina kakva takva dobra vijest za goste je izostanak Pirla. Ideolog igre Stare dame preskočiti će ovaj dvoboj zbog žutih kartona. Trener gostiju Vladimir Petković ipak ima mnogo većih problema u sastavljanju momčadi. Njemu je van stroja čak 12 igrača, među kojima su Lulić, Mauri, Ederson.. Sve navedeno Juventus stavlja u poziciju velikog favorita, što on ujedno i jest protiv svih talijanskih momčad, ovo će im biti pravi ispit za sraz s Chelsajem koji je na rasporedu sljedećeg utorka.

OLYMPIAKOS - KERKYRA: 1 = 1,12

Grčku je recesija najdublje pogodila, osjeti se to u svim porama života, pa i u sportu. S recesijom ili bez nje nešto se nije promijenilo. Domainacija Olympiakosa se nastavlja. Klub koji u 2000-ima nije osvojio samo dva prvenstva na najboljem je putu podebljati trofejnu riznicu. U deset kola osvojili su 28 bodova, pratnja sve više zaostaje, primjerice Panathinaikos ima 15 bodova manje. Leonardo Jardim, portugalski stručnjak na klupi Pirejaca ima vrlo iskusnu momčad protkanu od ponajboljih grčki igrača i stranaca koji su većinom duboko zašli u četvrto desetljeće života. Nova prepreka na putu ka jubilarnom 40. naslovu prvaka je Kerkyra, momčad koja je prošlo gostovanje na Karaiskakiju okončala pobjednički. Ali, tada je to bilo posljednje kolo, naslov prvaka već je bio osiguran, pa taj poraz nije imao nikakvih posljedica po domaćina. Olympiakos taj doseg gostima ovaj puta neće dozvoliti.  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.