Zvjezde hrvatske estrade na 'Koncertu ljubavi za više radosti'

Mate Bulić, koncert, Mate Bulić, koncert, Mate Bulić, Mate Bulić, blatnica, Mate Bulić, Thompson, donja blatnica, donja blatnica, Gornja Blatnica, blatnica, Mate Bulić, Mate Bulić, spot, Mate Bulić, u zdrav mozak, Mate Bulić, kandidati, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Dobar loš zao emisija, naša tv, Mario Vrankić

... 'Koncert ljubavi za više radosti'.

Glavni 'krivac' za njegovo održavanje je 'kralj hrvatske dijaspore' Mate Bulić, koji u svojoj rodnoj Blatnici već treću godinu za redom organizira ovakvu feštu, na kojoj se očekuje nekoliko desetaka tisuća posjetitelja.

Na koncertu u Donjoj Blatnici, srcu vinorodnog Brotnja, uz domaćina Matu Bulića, nastupit će popularna imena hrvatske glazbene scene, a to su Marko Perković-Thompson, Miroslav Škoro, Dražen Zečić, Joško Čagalj Jole, Guiliano, Ivana Marić, Jozo Vučić, Zoran Begić, grupa „Gabrijel", klapa „Pasika", iluzionist Luka Vidović i drugi.

Na pitanje zašto se odlučio organizirati ovaj koncert u Donjoj Blatnici Mate Bulić odgovara:

"U obitelji sam odgojen tako da sam od svojih pokojnih roditelja te dida i babe naučio da čovjek uvijek treba nastojati učiniti nešto dobro, a i s Božje strane to je red i obveza svakog čovjeka kao kršćanina. To je dakle stvar kućnog odgoja jer sam od svojih ukućana kao dijete, a kasnije i kroz život slušao, da je učiniti nekome dobro velika stvar za svakog vjernika. Prema tomu, meni i mojim prijateljima Blatničanima pošlo je za rukom dobiti priliku za napraviti dobre stvari. To je kroz ove tri godine bio glavni motiv svih nas, a ako Bog da, tako ćemo i ubuduće razmišljati", kaže Mate Bulić.

Posljednje pripreme za ovaj događaj se upravo odvijaju, a organizator je ove godine za sve posjetitelje osigurao veliki prostrani parking, čime će se izbjeći gužve i prometni čepovi koji su se stvarali proteklih godina.

Kažimo i to da je prihod od ovogodišnjeg koncerta dijelom namijenjen za Udrugu Susret u Čitluku koja skrbi o djeci s posebnim potrebama, a dio za Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, a ulaz za djecu do 10 godina je besplatan.

Brotnjo.info