Zvjezde hrvatske estrade na 'Koncertu ljubavi za više radosti'

... 'Koncert ljubavi za više radosti'.

Glavni 'krivac' za njegovo održavanje je 'kralj hrvatske dijaspore' Mate Bulić, koji u svojoj rodnoj Blatnici već treću godinu za redom organizira ovakvu feštu, na kojoj se očekuje nekoliko desetaka tisuća posjetitelja.

Na koncertu u Donjoj Blatnici, srcu vinorodnog Brotnja, uz domaćina Matu Bulića, nastupit će popularna imena hrvatske glazbene scene, a to su Marko Perković-Thompson, Miroslav Škoro, Dražen Zečić, Joško Čagalj Jole, Guiliano, Ivana Marić, Jozo Vučić, Zoran Begić, grupa „Gabrijel", klapa „Pasika", iluzionist Luka Vidović i drugi.

Na pitanje zašto se odlučio organizirati ovaj koncert u Donjoj Blatnici Mate Bulić odgovara:

"U obitelji sam odgojen tako da sam od svojih pokojnih roditelja te dida i babe naučio da čovjek uvijek treba nastojati učiniti nešto dobro, a i s Božje strane to je red i obveza svakog čovjeka kao kršćanina. To je dakle stvar kućnog odgoja jer sam od svojih ukućana kao dijete, a kasnije i kroz život slušao, da je učiniti nekome dobro velika stvar za svakog vjernika. Prema tomu, meni i mojim prijateljima Blatničanima pošlo je za rukom dobiti priliku za napraviti dobre stvari. To je kroz ove tri godine bio glavni motiv svih nas, a ako Bog da, tako ćemo i ubuduće razmišljati", kaže Mate Bulić.

Posljednje pripreme za ovaj događaj se upravo odvijaju, a organizator je ove godine za sve posjetitelje osigurao veliki prostrani parking, čime će se izbjeći gužve i prometni čepovi koji su se stvarali proteklih godina.

Kažimo i to da je prihod od ovogodišnjeg koncerta dijelom namijenjen za Udrugu Susret u Čitluku koja skrbi o djeci s posebnim potrebama, a dio za Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, a ulaz za djecu do 10 godina je besplatan.

Brotnjo.info