Žene koje muškarci trebaju izbjegavati

Pametnjakovićka
Muškarci vole inteligentne žene koje se znaju izraziti i imaju čvrste stavove, no ne i one koje baš "sve" znaju najbolje, ne dopuštaju mišljenja suprotna od svojih i ne prekidaju raspravu dok ne kažu sve što joj je na pameti. Takve žene imaju ružnu naviku isticati svoje obrazovanje, iskustvo ili racionalnost, istovremeno podcjenjujući ljude oko sebe.

Sponzoruša
Za prepoznavanje sponzoruše nije potrebno veliko znanje ili umijeće, jer ona u prvi plan ističe svoju fizičku privlačnost u koju značajno investira čestim odlascima kod frizera, kozmetičarke i u šoping. Iako je muškarac koji ima lijepu i dotjeranu ženu pored sebe često meta zavidnih pogleda, "zavodnik" vas podsjeća da se sreća i ljubav ne mogu kupiti, a odnos se ne treba graditi s nekim tko će pobjeći na prvi znak financijskih tegoba.

Nepogrešiva
Ovakva žena može imati brojne druge kvalitete, no njezina je mana što ne može prihvatiti mišljenja suprotna od njezinog ili mogućnost da je u nečemu pogriješila. Suživot s ovakvom ženom s vremenom se pretvara u bojno polje vječitih rasprava i dokazivanja, što nije plodno tlo za odnos ispunjen razumijevanjem i ljubavlju.

Luckasta
To je tip žene koja partnera zove 10 puta na dan, miješa se u privatni, ali i poslovni život, odvaja vas od prijatelja i pamti koju ste ženu pogledali dulje od dvije sekunde. Od ovakvih je žena najbolje pobjeći na prvu naznaku neprihvatljivog ponašanja, jer one ne odustaju tako lako i sklone su zbog prekida zvati u svako doba noći i dolaziti na vrata te zahtijevati razgovor.

Povrijeđena
Ovaj je tip najopasniji od svih, opisuje ženu koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze koju nije u potpunosti preboljela pa će u novi odnos ući s "figom u džepu". Budući da njoj neće biti toliko stalo do vas jer ona trenutačno nije u stanju razvijati duboke osjećaje, naći ćete se u vezi iz koje ćete vi vrlo vjerojatno izići povrijeđeni, a ona zadovoljenog ega.

izvor: dnevni list