Zdravko Čolić ponovo u Mostaru

... početkom u 22 sata održati svoj koncert na Gradskom bazenu Daleka obala.

- Iako Čolić inače ne prakticira gostovanja po klubovima, poziv u Mostar rado je prihvatio, jer u gradu na Neretvi ima mnogo prijatelja i tu planira provesti nekoliko dana te posjetiti stari dio grada, kazao je Ivo Džidić, jedan od vlasnika bazena koji je ovaj angažman omiljenog pjevača nakon brojnih pokušaja uspješno i dogovorio.
Rado dolazi u Mostar

Ne krijući radost zbog koncerta popularnog Čole koji je želio organizirati već dugo vremena, Džidić očekuje zabavu za pamćenje, jer, kako ističe, radi se o intimnijem koncertu no što je to inače na velikim stadionima i arenama, gdje inače ovaj popularni glazbenik gostuje.

- Svi znamo da Zdravko Čolić inače nastupa samo na velikim stadionima, poznatim dvoranama i arenama i stoga sam jako radostan što mi se posrećilo da je odlučio prihvatiti poziv i gostovati u našem klubu, kazao je Džidić.

Iako je ovo jedna od rijetkih prilika kad Čolić gostuje u nekom klubu, kako ističe Džidić, poklopilo se to da je svoj dolazak organizirao u sklopu ljetne turneje po regiji.

- Rekao mi je da obožava Mostar i da želi doći jer mu posjeti gradu na Neretvi uvijek budu lijepe uspomene. Namjera mu je, kako mi je kazao, vikend provesti u Mostaru i posjetiti Stari most, stari dio grada i još neka draga mjesta. Iznimno voli Mostar i kaže da uvijek uživa ovdje, te da ima odlične prijatelje u gradu na Neretvi, a to je, kako mi je naglasio, jedan od osnovnih razloga zbog kojeg je odlučio doći, kaže Džidić.

Ne dvojeći da će ovaj vječno popularni i neprikosnoveni izvođač održati odličan koncert i tako obradovati mnoge generacije koje su odrastale i još uvijek odrastaju uz njegove hitove, Džidić napominje da će se rezervacije trebati vršiti tjedan dana ranije.

Ulaznice u prodaji po cijeni od 20 maraka

Podsjetimo da je Zdravko Čolić, popularno zvani Čola, zadnji put u Mostaru gostovao prije 3 godine, gdje je na prepunom stadionu oduševio sve prisutne. S obzirom na odličnu posjećenost prošlog koncerta i na popularnost koju Čola uživa u gradu na Neretvi, očekuje se da će ulaznice za ovaj megaspektakl biti rasprodane u rekordnom roku.

Da ne bi propustili neku od omiljenih izvedbi, ljubitelji pjesama "Glavo luda", "Zvao sam je Emili", "Jedna zima s Kristinom", "Pjesmo moja", "Ti si mi u krvi", "Noć mi te duguje", "Svadbarskim sokakom", "Javi se, javi se" i mnogih drugih hitova, koji žele sudjelovati u ovom spektaklu, zbog ograničenog broja mjesta ulaznice po cijeni od 20 maraka trebaju rezervirati u klubu Daleka obala ili pozivom na broj 063/390-101.

Dnevni list