Zaljubili se, dobili dijete, a onda otkrili da su brat i sestra

Zaljubili se, dobili dijete, a onda otkrili da su brat i sestra

Brazilka Adriana (39) cijeli život traži svoju majku koja ju je ostavila kada je imala samo godinu dana. U međuvremenu se udala, rodila troje djece, razvela, ponovno se zaljubila i partneru Leandru (37) prije šest godina rodila kćer, piše Daily Mail.

Dok je bio još sasvim malo dijete, Leandro je posvojen, pa je i on tragao za svojom biološkom majkom. Jedino što su znali jest da se oboma majka zove Maria. Ali kako je Maria uobičajeno ime u Brazilu, to im nije bilo sumnjivo.
Nedavno je Adriana kontaktirala radijsku postaju u Sao Paulu i zatražila da im pomognu, a ovog tjedna ona i njezin partner saznali su istinu koju nikako nisu očekivali.

Zaposlenici radijske postaje pronašli su Adrianinu majku te ih obje pozvali da se prvi put susretnu u programu uživo. Prilikom razgovora, majka je kćeri otkrila da ima i sina koji je ne poznaje i koji se zove Leanrdo.
'Ne mogu vjerovati da mi ovo govoriš. Leandro je moj suprug', počela je jecati Adriana dok su šokirani slušateji radija zbrajali dva i dva.
Na kraju radijskog programa rekla je kako se boji otići kući, jer ne želi otkriti da je Leandro više ne želi.

Nekoliko dana nakon velikog otkrića, brazilski par rekao je da će ostati zajedno unatoč tome što su otkrili da su brat i sestra.
'Sve se to dogodilo, jer je Bog tako želio. Naravno da bi sve bilo drugačije da smo znali da smo brat i sestra, ali nismo znali i zaljubili smo se', zaključila je Adriana.

Autor: dnevnik.hr