Upoznajte ženu čije vas grudi mogu stajati glave!

Osim toga, njezine grudi su se pretvorile u smrtonosno oružje jer je jednog bivšeg dečka skoro ugušila njima.

Tridesetogodišnja Claire živi u Derbyju i boji se da će se slična situacija ponoviti sa sadašnjim dečkom Chrisom. "On uživa u njima ali ne dopuštam da stvari odu predaleko. Naučila sam svoju lekciju.", izjavila je za Mirror.

Claire je inače majka troje djece i kaže da joj je seks potreban barem pet puta dnevno, okrivljujući velike količine estrogena za svoje ogromne grudi i seksualnu energiju. Ipak, boji se da joj grudi neće prestati rasti i zatražila je liječničku pomoć, prenosi index.hr.

"Razmišljala sam o smanjivanju, ali bojim se operacije.", kaže. No, čini se da ovako neće moći još dugo jer je objasnila da joj epizoda s bivšim dečkom ne izlazi iz glave: "On je obožavao biti pokriven njima, i tako smo jednom bili usred akcije i shvatila sam da je prestao disati. Napravila sam umjetno disanje i vratio se u život."

Claire inače zarađuje kao fotomodel, a po jednoj slici može dobiti i oko 1500 kuna.

Trenutna želja joj je pokoriti cijelu Europu svojim atributima, no nije sigurna do kada će to izdržati. Kupuje grudnjake koji se moraju raditi po mjeri, a jedan košta 2000 kuna.

"Biti ću uz nju što god odluči", zaključuje njezin dečko Chris.