Tvrdi da je stigao iz 2030. godine i najavio što slijedi, prošao je detektor laži

Mladić predstavljen samo kao Noah najavio je da će aktualni američki predsjednik Donald Trump ponovo biti izabran, da će 2028. godine ljudska noga stupiti na Mars, kao i to da će se za desetak godina bez problema moći putovati kroz vrijeme.

Odakle mu te informacije? Noah se, naime, predstavio kao netko tko se ovamo vratio upravo iz vremenskog stroja, a kako bi svoje tvrdnje učinio vjerodostojnima, pristao je voditi razgovor za YouTube kanal ApexTV priključen na poligraf.

Naravno, vrlo lako je moguće da je Noah uređaj prevario, ali je i unatoč golemome skepticizmu tvrdnjama silno zainteresirao javnost.

Svjedoči tome 400 tisuća pregleda intervjua, tijekom kojega je mladić dao još nekoliko kontroverznih izjava. Tako je kazao i to da je pedesetogodišnjak kojemu je eliksir mladosti omogućio da se dvostruko pomladi.

Između ostaloga je najavio i da će svijet s narednim godinama preplaviti Googleovi roboti, odnosno da će tehnologija do te mjere napredovati da će kućanstva biti sposobna voditi se samostalno pomoću umjetne inteligencije.

Dodao je i da će medicina će u idućih desetak godina imati odgovore na brojna oboljenja od raka, ali i istaknuo da će 2030. godine Bijelu kuću preuzeti trenutačno nepoznata Ilana Remikee.

Pojavi li se doista takva osoba na američkoj političkoj sceni, neće nam biti druge nego da se sjetimo Noaha i njegovih najava, mladića kojeg mi iz 2018. ne možemo doživjeti drugačije nego kao osobu koja je odlučila na neobičan način tražiti pažnju.