VIDEO  Trojica Hercegovaca u avanturi života

Hercegovci, putovanje, nagradna igra
Screenshot/YouTube

Josip Mirko Kožul, Blago Jurčić i Ivan Bošnjak trojica su studenata iz Hercegovine koji sudjeluju u natjecanju Red Bull Can You Make It, a za prolazak u finale koje će ih lansirati u neku od pet europskih destinacija trebaju im glasovi.

Njihova ekipa nosi naziv Not Fast, Just Furious, a za kvalifikaciju na ovo studentsko natjecanje cilj je bio napraviti što bolji i atraktivniji video. Ovaj trojac svoj video snimio je u Borku u Širokom Brijegu promovirajući tako i ljepote Hercegovine.

„Na ideju smo došli vidjevši letke i taj izazov nas je odmah zainteresirao. Sama avantura koju tu možemo doživjeti bila nam je odmah primamljiva i odlučili smo okušati sreću te smo napravili video i odlučili se prijaviti“, kazali su.

Prvi dio natjecanja je na nacionalnoj razini gdje je prijavljeno oko 15 ekipa. Svaka ekipa ima tri člana. Potrebno je po glasovima ući među prve četiri ekipe u BiH. Zatim se videa prve četiri ekipe šalju komisiji koja odlučuje koji je video najbolji i ta ekipa ide u Europu na natjecanje.

Od destinacije na koju ih pošalju, ekipa ima sedam dana da dođe do Berlina, koristeći se samo RB limenkama. Novac, kartice i privatni mobitel članovi ne smiju imati kod sebe, samo službeni mobitel. Tijekom putovanja od sedam dana svaki dan u određenom gradu ekipa mora odraditi zadatak što ga zada Red Bull.

Pri glasovanju trebate kliknuti na državu Bosnu i Hercegovinu, potom odabrati tim “Not Fast, Just Furios” i kliknuti na opciju “Vote for this team!” i Vaš glas bit će zabilježen.

Glasovati možete ovdje.

Sadržaj se učitava...