Thompson nakon svete mise u Čavoglavama pozvao mještane u svoju kuću: Danas mu je rođendan

Thompson nakon svete mise u Čavoglavama pozvao mještane u svoju kuću: Danas mu je rođendan

'Dotra je on još sinoć neke gajbe valjda će bit kakva fešta u njega', rekla nam je jedna baka koja je išla u crkvu.

Kuća Marka Perkovića Thompsona (53) u Čavoglavama nalazi se 100 metara niže crkve Hrvatskih mučenika čiju je izgradnju inicirao i pomagao donacijama upravo pjevač, piše abc portal.

U obiteljskom dvorištu igrala su se djeca i sa ničim se nije dalo naslutiti da Thompson slavi 53.rođendan. Desetak minuta prije početka mise u 11.30 sati Thompson je sređen izašao iz svoje kuće i krenuo u crkvu. Odjenuo je sako, bijelu košulju i traperice, a pratila ga je supruga Sandra.

Ona je prva ušla u crkvu, a pjevač se zadržao ispred s prijateljima. Netom prije početka mise Thompson je ušao u crkvu, kleknuo pred križ i sjeo u prvi red pored supruge. Nije vodio crkveni zbor kao prije nekoliko godina. Kako su nam rekli mještani nema više vremena za probe sa zborom.

Thompson je među prvima primio hostiju, a svo vrijeme tokom mise pjevao je crkvene pjesme. Na kraju mise fra Ivan je rekao kako je Marku danas rođendan.

- Marko me zamolio da vam kažem da mu je danas rođendan i da vas pozovem na rakiju kod njega pa eto svratite - rekao je fra Ivan.

Thompson se nasmijao, a mještani su mu krenuli čestitati rođendan. Strpljivo je pozirao i za selfieje. Pitali smo jednu grupu žena hoće li svratiti kod Thompsona na rakiju.

- A da je nešto drugo u pitanju možda i bi. Vidjet ćemo ako budemo imali vremena - zaključile su kroz smijeh.

Thompson je svaki vikend u Čavoglavama, ako ne nastupa. Ondje je počeo graditi i novu obiteljsku kuću. Zasad je dignuo samo kamenu ogradu i postavio kontejner za radnike da imaju gdje odmoriti.

'Pravi je čovik. Šta čeka s izgradnjom kuće pitate? Ko će ga znat. Napravit će je, imat će veliko igralište za djecu' - kažu mještani Čavoglava.