SVIJET Majka naručila kćerki lutku, ispostavilo se punu kokaina

SVIJET Majka naručila kćerki lutku, ispostavilo se punu kokaina

Elizabeth Faidley je odlučila ispuniti želju svojoj kćerki Ellie i kupiti lutku sirenu koju je djevojčica željela. Na Etsyju je pronašla ručno rađenu lutku po cijeni od vrtoglavih 500 dolara.

Kada je djevojčica otvorila dar, neugodno se iznenadila, jer je lutka izgledala jako čudno. Lutka je imala kratku, rijetku i grubu zelenu kosu, čudne oči i svijetlo lice.

“Željela ju je nazvati Pearl. Kao mama sam joj odlučila ostvariti snove”, ispričala je Faidley za Today.

Međutim, iako lutka nije ono što su željele, Elizabeth je odlučila pokušati dotjerati lutku  za curicu te joj obojiti kosu.

“Kupila sam nekoliko setova za bojenje kose. Što god smo radili, bilo je samo gore. I Ellie mi je rekla da odustanem, ali ja sam bila uvjerena da lutku mogu učiniti vizualno privlačnijom”, kazala je Faidley.

Na internetu je pronašla takozvanu bolnicu za lutke i medvjediće u New Jerseyju i poslal im upit.

“Bila sam spremna platiti koliko je potrebno da uljepšaju lutku. Spakirala sam je u kutiju i poslala”, prisjetila se u objavi na Facebooku koja je zbog onoga što slijedi postala viralna.

Naime, dok je Faidley čekala informaciju hoće li stručnjaci uspjeti urediti lutku njene kćeri, primila je poziv detektiva.

“Rekao mi je da su ih zvali iz bolnice za lutke i medvjediće. Nakon što su lutki skinuli glavu kako bi je obojili, pronašli su 56 grama kokaina”, objasnila je majka.

Objasnila je policiji kako nije znala što je u glavi igračke te kako je samo željela obradovati kćerku. Kad su se vlasti uvjerile da je majka nevina, uklonili su je s liste sumnjivaca, ali su lutku morali zadržati kao dokazni materijal.

Ispostavilo se da je Faidley platila lutku 500 dolara ne zbog toga što je unikatna već zato što se u njoj krila droga.

“Ružne lutke doista nitko ne kupuje, ali njihov posao djeluje kao još jedna obična internetska trgovina. Oni su tako preprodavali drogu pa sam i ja dobila jednu čija je glava bila puna kokaina”, zaključila je.

https://www.facebook.com/elizabeth.faidley.7/posts/10102013365940365