FOTO  Sve je spremno za IX Međunarodnu znanstveno stručnu konferenciju 'Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu'

Sve je spremno za IX Međunarodnu znanstveno stručnu konferenciju 'Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu'
Sfera 2020

Na IX Međunarodnoj naučno stručnoj konferenciji ''Sfera 2020:Otvori u građevinarstvu'' govorit će regionalni stručnjaci, te će se predstavljati kompanije koje su lideri kada su u pitanju otvori u građevinarstvu.

Konferencija će se održati 03. i 04. ožujka 2020. godine u Sarajevu, u Hotelu Hills. Program oba dana konferencije će trajati u terminu od 11 do 16 sati, a ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju. Ostalo je još 10 % slobodnih kapaciteta za sudjelovanje, te se možete prijaviti putem web stranice: https://otvori.sfera.ba/online-registracija/

Program konferencije pogledajte na linku: https://otvori.sfera.ba/program/

Konferencija se sastoji iz dva dijela – prezentacije naučnih i stručnih radova u prvom dijelu, i prezentacije savremenih tehnologija i proizvoda u domenu proizvodnje i dizajna prozora i vrata, u drugom dijelu konferencije.

Predavači su: arhitektica Vedina Babahmetović, arhitekta Alen Žunić, arhitekta Hrvoje Njirić, arhitekta Džan Karajica, profesor Murčo Obućina sa Mašinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, te stručnjaci sa Instituta za standardizaciju BiH.

Glavni sponzor konferencije je kompanija Feal, dok su sponzori kompanije: Kristal Vitez, Sika BH, BH Alumil, te kompanija Emerus.

Partneri i izlagači su kompanije: Profine BH, Velux, Valm, Termoglass, Rehau, Euro Roal, Zalmo, Pavković paneli, Schachermayer, Pressglass, Portmatik, VBH, Orgadata, te kompanija LLumar BH.
Organizator je mostarska kompanija Sfera d.o.o., ovog puta u saradnji sa Mašinskim fakultetom Univeziteta u Sarajevu.