Što sa šumicom ovog ljeta?

Ženski modni časopisi su puni savjeta o tome kako srediti nokte, kako oturpijati pete, kako odabrati bikini, kako smanjiti opseg u 10 dana prije ljeta…. To smo sve već vidjeli, ponavlja se iz sezone u sezonu, nikad ništa novo. Nikako da na tim naslovnicama uočimo nešto seksi, škakljivo, zaista zanimljivo… primjerice, kakvu frizuru za bikini sezonu preporučaju stilisti ovo ljeto? (Možda zato što većini stilista nije do ženskih međunožju? Ali to je sad već jedna sasvim druga tema….)

Ako vam je dosadio klasični „trokut“, evo nekoliko prijedloga što sa šumicom ovog ljeta.

Obrijte sve, sasvim! Možda jest malo radikalno, i zahtijeva nešto više održavanja (češćeg dorađivanja frizure), ali je ujedno i sasvim kinky i oslobađajuće….osjećat ćete se ponovo poput curice…. Možda se na trenutak uspijete i vratiti u ono mentalno stanje spokoja i opuštenosti u kojem ste se nalazili prije nego što vam je more estrogena preustrojilo spojke u mozgu i promijenilo vas zauvijek…. A velika je vjerojatnost da će vašeg partnera (ili partnericu?) pogled na glatku, izloženu kožu potpuno raznježiti!

Irokez


Ostavite samo jednu tanku neobrijanu liniju po sredini. Ovo je zapravo varijanta klasičnog trokuta, ali je obrijana površina veća, a površina „pokrova“ znatno smanjena. U posebnim prilikama, možete ono što niste obrijali snažnom pjenom za kosu oblikovati tako da zaista liči na omiljenu frizuru punkera. Odabir ove frizure o vama govori: opasna sam i samostalna, opaka, ne zajebavaj se sa mnom!

Zen-mudrica

Ako ste prirodno obdareni dugom i gustom dlakom u bikini zoni, ova šaljiva frizura je idealna za vas: obrijte sve, ostavite samo jednu dugu pletenicu na sredini, perčin u koji ako ste spremni možete uplesti i tanku ukrasnu vrpcu (ili čak perlice, zašto ne?). Ova frizura će bez daljnjega razveseliti i nasmijati svakog potencijalnog promatrača, a o vama će reći: cool sam i beskonačno opuštena, ajde baš da vidim jesi li mi dorastao?

Tetovaža

Prvi korak za ovu varijantu je, naravno, obrijati sve. Tako ćete dobiti lijepu glatku površinu, platno spremno za oslikavanje. E sad, za ovu zonu ne bismo baš preporučili prave, trajne tetovaže – ne samo zato što postoji vjerojatnost da će vam dojaditi (to se bar lako prekrije i nitko nikad ne mora znati što se krije ispod šumice!), već zbog mogućih nezgodnih komplikacija u vidu upala i sl. Danas nije teško naći kvalitetne i vrlo uvjerljive naljepnice za privremene tetovaže, koje se lako skidaju…. Kao i sa svakom tetovažom, što će ova frizura o vama reći ovisi ponajviše o odabiru slike! Tu imate zaista veliki manevarski prostor da izrazite ono što želite: vidite li na svojoj bikini zoni sliku nježnog i šarenog leptira, ili možda uvijenu crnu guju?

U duginim bojama…

Naposljetku, zašto ne? Pa žene boje sve ostale dlake: kosu, obrve, trepavice, zašto ne i šumicu? Devedeset posto svih žena, uključujući i mnoge prirodne plavuše, imaju crno runo na bikini zoni. Ne poželite li biti drugačiji? Imati ljubičasto ili zeleno runo? Ili nešto ipak tradicionalnije – platinasto plavo na primjer, pa se možete našaliti i reći: možda jesam crnka, ali među nogama sam čistokrvna plavuša? (Upozorenje: svakako testirajte reakciju kože na boju prije nego li je primijenite!)

Autor: Stribor Keví / tportal.hr