Splićanke se pomamile za ženskom viagrom, tablete s polica nestaju brže nego ikad

ovim tableticama prazne brže nego ikad, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, tablete za žene brenda ‘Sexxes' prodaju se na benzinskim pumpama u gradu, a cijena za tek dvije spomenute tablete iznosi 74,99 kuna (oko 20KM).

Njemačka kompanija koja ih prodaje za Hrvatice je izradila i internet stranicu s dobro osmišljenim marketinškim potezima. Ipak, iako se nigdje ne spominje da ove tablete garantiraju seksualni uspjeh, djevojke ih svejedno obožavaju. A prodaju se pod sloganom: "Uzmite svoj prirodni afrodizijak te se napunite. Energijom."

Na spomenutoj stranici nije naveden konkretan sastav tableta, već piše tek da sadrže: gljive, vitamin B3, selen i cink, prirodne ekstrakte, pažljivo odabrane biljke te voćke. No, kao što smo već spomenule, prodavači tvrde kako su se žene doslovno pomamile za ovim misterioznim proizvodom.

"Polica je bila puna, a sad su, eto, ostala dva paketa. Ide to, zapravo. Bolje idu muške nego ženske tablete, ali opet ide", ispričao je jedan od prodavača za Slobodnu Dalmaciju.

Na internetu o ovim tableticama, koje nazivaju ženskom Viagrom, piše sljedeće: "Konzumiraju se topljenjem u ustima, a djeluju nakon 90 minuta. Odobreno od strane Ministarstva zdravlja RH i proizvedeno po GMP regulacijama i smjernicama u Njemačkoj."

Ipak, neke žene koje su isprobale ove tablete, a zatim svoje iskustvo podijelile s korisnicima na Forumu, i nisu bile baš oduševljene. Tako tvrde kako ima i boljih proizvoda, a posebno savjetuju klasičnu Viagru, Potencijal forte, pilule Lovegra i tako dalje. A zanimljiv je i podatak da je velik broj ljudi koji učestvuje o raspravama o ovim proizvodima, naime, mlađi od 30 godina, zaključuje Slobodna Dalmacija.