Šokantna biografija Ecclestonea : Slavica ga je tukla i gađala s tanjurima?

Upoznali su se u rujnu 1982. godine, a 180 centimetara visoka Slavica Malić (o.a., autor knjige krivo je napisao Malić umjesto Radić) radila je kao manekenka i stajala u boksu tadašnjeg svjetskog prvaka Formule 1 Nelsona Piqueta u talijanskog Monzi.

-Odlazi! Žene ne smiju biti ovdje - povikao je samo 159 centimetara visok Bernie Ecclestone. Uzvratila mu je da ona ovdje radi i ima pravo stajati u boksu.

- Približi mi se i udarit ću te! - uzvratila mu je. Bernieja je impresionirala njezina odlučnost. Tako opisuje fatalni susret Bernieja Ecclestonea (80) i Slavice Radić (52) autor knjige Tom Bowen. U knjizi "Nisam anđeo" Slavicu (52) opisuje kao nasilnu, posesivnu i ljubomornu ženu.

- Došao je u ured s masnicom na oku. Slavica se razljutila jer se družio s manekenkom - piše u knjizi. Dodao je i da ga je prije devet godina u autu počupala te mu 'nabila' glavu u 'šajbu' jer je prebrzo vozio.

Bernie i Slavica stalno su se svađali. On je čovjek koji ne trpi ničija sranja, ali ona može što hoće, rekao je bivši svjetski prvak Formule 1 Nelson Piquet o šefu i njegovoj ljubavi, piše u knjizi. Autor knjige Tom Bower tvrdi da su Bernie i Slavica započeli ljubavnu vezu, iako je on još dvije godine živio s drugom. Bernie je 17 godina bio u vezi s Tuanom Tan. U svibnju 1984. godine u suzama joj je rekao da je ostavlja jer je Slavica trudna.

izvor: 24sata.hr