Slučajno se odlučila za Eurojackpot i osvojila 105 milijuna kuna

Eurojackpot, zaštita identiteta, Loto 7/39, Hrvatska lutrija
No, bio je petak pa je odluka pala na Eurojackpot. Nisam shvatila da sam uplatila dvije minute prije krajnjeg roka; zamislite da sam pogodila, a da nisam uspjela uplatiti kolo", ispričala je dobitnica Eurojackpota u iznosu od 105 milijuna kuna te zatražila zaštitu identiteta.

Ipak, doznajemo da je riječ o Zagrepčanki koja uglavnom odigrava Loto 7/39. "Igram 'sedmicu' i imam svoje brojeve. Povremeno odigram i Joker. Ovaj put brojeve sam birala nasumično... i u jednom trenutku broj 37 promijenila sam u 40. Tada sam pogledala koji se brojevi izvlače češće te odabrala 2 i 8. Ostalo znate.", kaže dobitnica. - Htjela sam na teletextu pogledati kakvo vrijeme će biti sutra. Na prvoj strani je pisalo da je Eurojackpot otišao u Hrvatsku.

Okrenula sam da vidim koji su brojevi izvučeni, svoje nisam znala napamet, ali su mi nekako bili poznati... 8, 18, 22 - i pomislila imam bar tri, bar nešto. Na internetu sam vidjela da je listić dobitni, da su svi brojevi zelene boje... a onda vidim 105 milijuna", kaže sretna Zagrepčanka.

"Nisam mogla spavati, krenule su suze, a otvorila sam i slavljenički šampanjac. Emocije su bile snažne, ne može to čovjek shvatiti. Zapravo, teško je bilo povjerovati. Stalno razmišljam sanjam li ja to, je li to istina? Kako da vam objasnim - tamo piše ukupno ste uplatili 15 kuna, a osvojili 105 milijuna kuna.

Zahvaljujem Hrvatskoj lutriji na podršci, na svemu što ste učinili i želim vam svima mnogo uspjeha."

glas-slavonije.hr