Prijavite fasadu za oslikavanje murala na 7. Street Arts Festivalu u Mostaru

mural

... stvaralačku energiju i okupiti umjetnike iz cijeloga svijeta.

Ovaj festival egzistira od 2012. godine i svojim kontinuiranim održavanjem stvara prepoznatljivu galeriju ulične umjetnosti u Mostaru, koja mijenja narativ javnog prostora dajući mu novu vrijednost i značenje .

U susret novoj ediciji Street Arts Festivala pozivaju se stanari zgrada, ravnatelji škola , vlasnici kuća i privatnih prostora da se uključe u realizaciju ove umjetničke priče i prijave svoje fasade za oslikavanje murala tijekom održavanja festivala.

Prijava treba sadržavati lokaciju, metražu zida uz priloženu fotografiju i kontakt podatke, koje možete poslati na e-mail [email protected] ili na našu facebook stranicu.

Natječaj za prijavu traje do 1.05. 2018. godine.

„Od prošle godine prakticiramo ovakav vid natječaja i komunikacije s građanima Mostara kada je u pitanju oslikavanje fasada. Moramo priznati da smo veoma zadovoljni i zahvalni na dosadašnjim suradnjama i podršci koju smo dobili od građana. Nadamo se da će tako biti i ove godine te da ćemo zajedničkim snagama omogućiti oslikavanje novih murala na većim i manjim većih i zidnim površina na različitim dijelovima grada."