FOTO  Predstavnica BIH, Adna Zrno pobijedila na svjetskom izboru modela World Top Model, a Marta Maleni zauzela izvrsno 6 mjesto

miss
Sedamnaestogodišnja Adna, inače pobjednica izbora World Top Model BIH, među 40 finalistica iz cijeloga svijeta zapanjila je modni svijet i svojim jedinstvenim pristupom, izuzetnom samouvjerenošću i samopouzdanjem, znanjem i izgledom doslovno pomela svoju konkurenciju.

Pobjedom na tom prestižnom natjecanju modela osigurala je ugovor u vrijednosti od 200.000 eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija MAJOR Model Management iz Milana. Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i SAD-a, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta . Mjesto prve pratilje osvojila je djevojka, model iz Tajlanda (Champayong), dok je model iz Bjelorusije osvojila titulu druge pratilje.

Hrvatska predstavnica Marta Malenica ušla je u Top 10 model (6) te i samim time napravila veliki rezultat i sigurni smo da će uskoro slijediti razne poslovne ponude i za nju.

Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta. Predsjednik žirija bio je Guido Dolci , vlasnik modne agencije Major model management iz Milana,

Ovim velikim uspjehom hrvatske predstavnice na svjetskom natjecanju možemo biti zahvalni i Sandri i Robertu Šerbec, vlasnici licencije i organizatoru za Hrvatsku, BiH. Crnu Goru, Makedoniju ,Sloveniju i Srbiju koji su u predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu napravili doista pozitivan pomak. Svojim dugogodišnjim radom i uspješnom suradnjom sa svim modnim agencijama, ponovno su pokazali da naši modeli doista pripadaju u vrh svjetske mode.

Ovom pobjedom na svjetskom izboru, mlada Adna, ali sigurni smo i naša Marta otvorile su si vrata svjetskih modnih pista i sigurni smo da je ovo samo početak njihove daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga.

Sve informacije možete pratiti na službenoj facebook stranici; www.facebook.com/WorldTopModelCroatia/