Predsjednica u Paninijevom albumu sa sličicama: Osvanula iza Luke Modrića

 Predsjednica u Paninijevom albumu sa sličicama: Osvanula iza Luke Modrića
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ne prestaje iznenađivati. Nakon što se pokazala kao strastvena navijačica koja je naše Vatrene vjerno pratila u Rusiji, sad se pojavila i u Paninijevom albumu FIFA 365!

Na sličici Luke Modrića kao dobitnika Zlatne lopte na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u pozadini se jasno vidi nasmiješena hrvatska predsjednica nagnute glave. Iako joj je lice zamućeno, nedvosmisleno se razaznaje o kome je riječ.

Taj zanimljiv detalj na fotografiji nastaloj u Rusiji sad su otkrili i korisnici društvenih mreža u Hrvatskoj.

"Gasi internete, ušla je u album sa slijama", samo je jedan od komentara.

Sličicu možete kupiti na ebayu već za jedan dolar.

Neobičnu vijest komentirao je danas i SDP-ovac Arsen Bauk u Saboru dok je obrazlagao svoj amandman kojim je zatražio više novca za Ured predsjednice kako bi mogla kupiti navijačke rekvizite.

"Ništa vam nije sveto. Netko pokušava napraviti razdor između mene i Vlade, govorila je nedavno Predsjednica. A sada vidimo i tko - Vlada. Ovo je svjesna opstrukcija vanjskopolitičkog rada Predsjednice. U nogometnom srpnju veliki rast potpore Kolindi Grabar-Kitarović, a mjesec dana kasnije naslovnice 'HDZ provocira Grabar-Kitarović'. Današnje naslovnice vrište - 'Ovo je udar'. Jedina uspješna vanjskopolitička aktivnost je navijanje, a sve ostalo što čega se uhvati - Istanbulska ili Marakeški - osramoti ili HDZ ili Hrvatsku. Vi joj odbijanjem amandmana onemogućujete navijanje, ali neće vam uspjeti. Ako nije ušla proračun, ušla je u Paninijev album sa sličicama", kazao je Bauk aludirajući na sličicu Luke Modrića na kojoj se u pozadini vidi Predsjednica.

vijesti.hr