Policija istražuje misterij: Polugola žena bauljala usred noći, a onda je njezin dečko pronađen mrtav

Policija istražuje misterij: Polugola žena bauljala usred noći, a onda je njezin dečko pronađen mrtav
Polugola žena prije nekoliko dana usred noći je dolazila pred ulazna vrata nekoliko kuća u američkoj saveznoj državi Teksas, da bi ubrzo nakon toga nestala. Misteriozan slučaj žene koja dođe pred ulazna vrata, pozvoni i nestane počela je istraživati policija u Montgomeryju, donosi Daily Mail.

Policija ju je pronašla utvrdivši da je riječ o osobi koja je žrtva obiteljskog nasilja. Transferirana je na sigurnu lokacija, daleko od obitelji. No, strašan nastavak priče uslijedio je danas kada je njezin dečko pronađen mrtav.

Šerif Scott Spencer potvrdio je pronalazak mrtvog tijela, kao i da je riječ o 49-godišnjaku koji je bio u ljubavnoj vezi s 32-godišnjakinjom koja je očajnički tražila pomoć zvoneći na niz kuća u Montgomeryju.

"Osoba koja je pronađena mrtva potječe iz Dallasa. Bila je u ljubavnoj vezi sa ženom koju smo tražili", rekao je policijski šerif potvrdivši da je riječ o samoubojstvu.

49-godišnjak se ubio hicem iz pištolja u vlastitom domu. Prijatelju je poslao SMS poruku, koji je to dojavio policiji, no kada su sigurnosne službe stigle na mjesto događaja bilo je prekasno. Ostavio je oproštajnu poruku koja je policiji pomogla da rasvijetli detalje misterioznih događaja, no za sada, ističu, imaju samo jednu stranu priče. Za drugu stranu potrebno im je ispitivanje njegove djevojke koje još nije obavljeno.

Susjed 49-godišnjaka koji se ubio ispričao je za Daily Mail kako je zadnjih dana viđao bijeli kombi, koji je bio parkiran pred njegovom kućom. Prema jednoj teoriji kombi se povezuje s eventualnim otmičarima koji su navodno zatočili njegovu djevojku pa je pokušala pobjeći tijekom noći i očajnički tražila pomoć zvoneći na vrata kuća u susjedstvu.

vijesti.hr