VIDEO  Pogledajte spot za novu pjesmu 'Mala' Zdravka Čolića

zdravko čolić
... Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetnje pjesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

Zajedno sa ekipom suradnika, Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa skoro 30 snimajućih sati.

Od Kotorske općine do Bara, preko Skadarskog jezera, na šest razlicitih lokacija snimljeni su čari i ljepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu vidjene u glazbenim spotovima.

- Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni a ovo je prva pjesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim suradnicima, tekst i glazbu pisao je Bajaga a Nikša Bratos je uradio aranžman - rekao je Čolić.

Glumici Jeleni Gavrilovic poverena je glavna uloga "Male", kako sama pjesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju dijeli sa modelom Bojanom Karasom.

- U vječitoj igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mjestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vješto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom - kazao je reditelj Keki.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky