VIDEO  Pogledajte kako 4-godišnjakinja imitira Kolindu

Pogledajte kako 4-godišnjakinja imitira Kolindu
Index.hr

Izjavom o plaći od 8000 eura Kolinda Grabar-Kitarović uspjela je privući i pozornost djece pa je tako četverogodišnja Eneleen Faraguna iznenadila roditelje kad je jednog dana počela imitirati još uvijek aktualnu predsjednicu.

"Video je napravljen u vrijeme izbora, malo nakon jednog od govora predsjednice. Stalno se vrtjelo po TV-u i nisam tome pridavala baš nekog značaja, sve dok Eneleen nije u toku svoje svakodnevne igre znala reći: 'Ah mama, vidi je, Kolinda, evo je opet, ona se uvijek smije...'

Pokušala sam objasniti tko je Kolinda, zašto drži govore i zašto je često na TV-u, no nisam sigurna koliko ona u svojim godinama shvaća njezinu stvarnu ulogu", ispričala je za mama djevojčice Cathleen Faraguna.

"Međutim, isto tako je često ponavljala upravo ovim tonom 8000 eura i u igri sa svojim lutkicama davala im imena Zoran, Kolinda, 'Flenković'... Zapelo mi je za uho, priču na priču, našla sam taj video i ona ga je izrecitirala", objasnila nam je Cathleen kako je nastao video koji nam je poslala.

"Što se imitacije tiče, zna glumiti ili imitirati većinom likove iz svojih crtića ili ukućane, nikada ovako nešto, ali definitivno ćemo je dati u glumu, možda u dogledno vrijeme odglumi i Trumpa", našalila se mama ove talentirane djevojčice.

https://www.facebook.com/index.hr/videos/118464992809472/?t=2