Pobjegla je silovateljima zahvaljujući majčinom savjetu. Vrijedi pročitati

Pobjegla je silovateljima zahvaljujući majčinom savjetu. Vrijedi pročitati

Odlazak doma po mraku i mračnoj ulici za većinu ženu je oduvijek jako stresna situacija, no nekad je neizbježno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu. Da život piše priče koje će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene. Jordan Dinsmore je imala samo 20 godina kada to osjetila na svojoj koži. Jedne večeri kada se vraćala kući s posla ispred njezina stana su stajala tri sumnjiva tipa. Njihove namjere nisu bile dobre, to je odmah mogla procijeniti.

Uperili su pištolj u nju, priprijetili joj da im da svu gotovinu i kartice koje je imala sa sobom, a potom su joj naredili da krene s njima u auto. Natjerali su je i da isti auto počne voziti zato što niti jedan od njih trojice nije znao kako upravljati autom s ručnim mjenjačem. Potom su joj priprijetili i silovanjem.

Jordan je bila svjesna da je ovo po život opasna situacija i jedino što joj je u taj trenutak palo na pamet su bile riječi njezine mame: "Nemoj se naći u situaciji da budeš sama s njima, jer onda ti nema tko pomoći, nemaš prolaznika oko sebe koji bi ti mogli pomoći". 'Oni' su šifra za sve ljude koji imaju loše namjere, a Jordan je u tom trenu razmišljala instinktivno.

Znala je da joj ako odu na neku usamljenu lokaciju više nitko neće moći pomoći niti će je tko moći vidjeti, i da moraju ostati na prometnoj cesti. Izbor je bio prilično jednostavan: znala je da želi ostati živa i da jedino što joj preostaje je otvoriti vrata auta i otkotrljati se niz cestu.

To je i učinila, a vozač iz jednog od automobila koji su vozili pored Jordanina je istrčao i izvukao je s ceste. Ono za čime Jordan jedino žali je što nije uspjela vidjeti reakcije ta tri muškarca. "Bili su u vozilu koje je bilo u brzini, a nisu znali upravljati njime i upravo ih je 20-godišnjakinja nasamarila. Htjela sam vidjeti njihova lica, samo da im dokažem da iako sam bila žrtva, da sam se na kraju iz svega toga izvukla."