Moderna vremena: Stanuj za džaba u mom divnom stanu, daj mi samo seks

Ovim riječima bukvalno nas je zasuo stanodavac koga smo pozvali zbog nesvakidašnjeg oglasa objavljenog ovih dana u elektronskom izdanju "Super oglasa".

U oglasu se djevojkama nedvosmisleno nudi besplatno stanovanje u četvorosobnom stanu sa dva kupatila i tri balkona, kao i korištenje kablovske televizije i interneta za - druženje s muškarcem.

>>I to je BiH: Sarajalija nudi besplatan smještaj u zamjenu za seksualne usluge!

Zaintrigirani dijelom koji se odnosi na "druženje", odlučili smo da provjerimo o čemu se konkretno radi. Čim smo rekli da zovemo povodom oglasa, muški glas je bez razmišljanja poručio da ponuda još važi i da je seks jedino što traži zauzvrat!

- Mala, imam ogroman stan sa fantastičnim pogledom, a živim sam! Ako pristaneš da stanuješ sa mnom, nećeš se pokajati! Imam odlična primanja, hraniću te čime poželiš! Nećeš imati nikakvih specijalnih obaveza, osim da me seksualno zadovoljavaš i povremeno kuhaš i peglaš! Ako ne voliš kućne poslove, nije problem - kuhaću ja - euforično je "izbiflao", a onda je slijedilo iscrpno objašnjenje o tome šta i kako voli u seksu...

Izvor: Press Online RS