Metkovski Coce Branko Medak nastupa u Drvaru

Branko Medak
...prelijepog glasa i zavidnih vokalnih sposobnosti nazivaju „Metkovskim Vinkom Cocom". Koncert će se održati u 20 sati u dvorani ispod župne crkve, u Titovoj ul. 33.

Od djetinjstva je glazba Medakova ljubav a punih 10 godina glazbu živi putem klavira, harmonike, gitare i tenorskog glasa koji u trenucima odzvanja poput glasa trogirskog slavuja, Vinka Coce. Član je glazbenog sastava „Vertigo" koji je popularan u Hrvatskoj i svijetu. Posebnost ovog neretvanskog tenora je osobita ljubav prema etno glazbi koju pokazuje u sviranju lijerice, dipli, gusla i gajdi.

Nastupao je na mnogim festivalima i osvajao nagrade a posebno ističemo: Melodije hrvatskog juga Opuzen 2015, na kojem osvaja 2. nagradu publike sa pjesmom "Repatice" a 2016. na istom festivalu osvaja Grand Prix u duetu sa Nevenom Ereš i pjesmom "Moja dalma".

Piše dramske komade te pjesme i glazbu od kojih bi izdvojili "Srce o` Dalmacije" i "Versi srca" za klapu Štorija te pjesmu „Vukovar".

Branko će drvarskoj publici prirediti koncert duhovne glazbe i dalmatinske „pisme", a budući da ima i dar humora, ne sumnjamo da će do suza nasmijati publiku kao „stand-up" komičar.

Narod.hr