Melodija za mobitel koja povećava grudi

Melodija za mobitel koja povećava grudi
Dr. Hideto Tomabechi iz Japana tvrdi da je otkrio magičnu kombinaciju zvukova koje utječu na ženski mozak i njezinu podsvijest zapravo nečujnim tonom skrivenim u melodiji za mobitel, nazvanoj Rock Melon.

Ton umetnut u melodiju imitira djetetov plač, a to potiče ženski mozak na majčinsko razmišljanje, što u konačnici rezultira povećanjem grudi zbog reakcije mliječnih žlijezda.

O Tomabechijevom izumu snimljen je i prilog na Discovery Channelu koji je demonstrirao svoje životno djelo uz pomoć subjekta - žene koja je dobrovoljno pristala na eksperiment. Prema njegovom savjetu, žena bi trebala slušati melodiju za mobitel 20 puta dnevno nekoliko dana da bi rezultati bili vidljivi.

Kao što je rekao u uvodnom dijelu videa, nema sumnje da glazba utječe na ljudski mozak. Nježna i polagana muzika nas opušta, dok snažniji tempo potiče energiju, ali i sjećanja. No, osim psihičke, Tomabechi glazbi pripisuje i moć fizičke izmjene.

Navodno je smislio zvukove i za neke druge fizičke promjene, primjerice za poboljšanje pamćenja, za ćelavost, za prestanak pušenja i za bolji fizički izgled.

izvor: tportal.hr