Maloljetnica prodaje djevičanstvo putem neta

Maloljetnica prodaje djevičanstvo putem neta
Jedna 16-godišnjakinja iz Sjeverne Irske na aukcijskom web siteu Gumtree postavila je oglas putem kojeg prodaje svoje djevičanstvo kako bi skupila novac za daljnje školovanje.

Pod naslovom ''djevičanstvo na prodaju'', neimenovana djevojka, navodi da je ''njeno tijelo dostupno najboljem ponuđivaču''.

Ona je samo jedna u nizu djevojaka koje su zadnjih godina pokušale zaraditi na svojoj nevinosti i to uglavnom baš kako bi platile školovanje, no Irkinja je najmlađa do sad.

Djevojci treba novac kako bi platila sebi satove slikanja i studij.
Bivša polaznica Katoličke škole postavila je oglas prije četiri dana i navodno su ponude u tren počele stizati.

Novinar tabloid Sunday Life pokušao je stupiti u kontakt s djevojkom, predstavivši se kao biznismen i ponudivši djevojci 3.000 funti.

Iako detalji uplate nisu bili dogovoreni djevojka se pristala naći s novinarom, s kojim je izmjenjivala SMS-ove.


U jednom od njih se opisala: ''Idući ću tjedan napuniti 17 godina, ali izgledam znatno starije. Visoka sam, nosim veličinu 42, grudi su mi puna četvorka, imam dugu smeđu kosu i tri piercinga''.

Uz opis je još i dodala: ''Zapravo mogu to obaviti svaku subotu. Želite li me cijelu noć? Što zapravo želite?''.

''Usput, novac mi predajte u ruke prije seksa. Ne želim da me prevarite. I vjerojatno ću biti jako pijana, jer bi inače bila stidljiva. Je l' to uredu?''.

Djevojka je poslala i fotografiju svoje putovnice kako bi potvrdila svoju dob i povisila je ponudu na 6.000 funti tvrdeći da joj je netko drugi ponudio 5.000.

Novinar je u više navrati pokušao odgovoriti djevojku od njenog nauma prije nego su se sastali.

Djevojka mu je prilikom tog susreta objasnila da se na ovaj potez odlučila nakon što su joj roditelji ukinuli džeparac te jer ne želi raditi neke usputne poslove kako bi zaradila. Novac joj treba za daljnje školovanje.

Nakon što je novinar otkrio njen identitet, djevojka je na pozive drugih novinara odgovarala da se radilo samo o šali.

Prošle godine djevičanstvo je prodavala 18-godišnja Rumunjka Alina Percea.

Godinu dana ranije to je napravil Amerikanaka Natalie Dylan, koja je tražila naknadu od milijun dolara.

Za milijun eura nevinost je bila sprema izgubiti i Talijanka Raffella Fico.

A 2005. godine lijepa Peruanka je bila spreman prodati svoju nevinost kako bi platila liječničke troškove za člana svoje obitelji. Ona je na kraju od toga odustala i odbila ponudu 1,5 milijuna dolara.

Net.hr