Mafijaški rat zbog seksa: Srbin spavao sa ženom talijanskog narko bosa

sex, muškarac žena, 3u1, porno, narko mafija, sex, seks navike, seksualno aktivan, zvukovi tijekom seksa
Manje istaknuti član srpske bande uživao je u neobaveznom seksu sa ženom talijanskog bosa što je dovelo do sukoba u milanskom narko podzemlju, piše Blic.
'Ubit ću ga, izrezati ga na komadiće i baciti svinjama. Uzmi dijete i idite na more. Iako je moj čovjek bio s njegovom suprugom ja ću završiti ovaj rat jer sam ga ja i počeo', navodno se čulo tijekom razgovora vođe srpskog narko-klana i njegove supruge.

Razgovor je presrela milanska policija dok se pripremala za uhićenje srpskih i talijanskih mafijaša čiji međusobni sukobi traju godinama. Iako se vjerovalo da je posljednji sukob povezan s borbom za tržište droge, ispostavilo se da je pravi razlog seks afera.
Kada je otkrivena, Tommaso je pozvao Đukića i njegova pomoćnika Dejana Džolića (22) da se obračunaju. Sastali su se u jednom parku, a nakon izlaska iz automobila Tommasov čovjek je zapucao. Pukom srećom nitko nije ozlijeđen iako su se susreli u blizini osnovne škole gdje se u tim trenucima nalazilo stotine djece.

Spomenuti trojac i još neki mafijaši su uhićeni. Naime policija je slušala razgovore srpskih mafijaša u kojima su otvoreno pričali o svojim planovima. Iako ih je talijanski bos upozorio da se ne šale s njim, odlučili se se obračunati s njegovom bandom, a to je bio znak policiji da hitno mora nešto poduzeti.

Dnevnik.hr