Koje su to najpoželjnije muške osobine?

'Ono nešto'
On ne izgleda baš dobro, uopće nije zgodan, ali ima 'ono nešto'. Što je to 'nešto'? To je specifična energija koja djeluje kao afrodizijak koji omamljuje. Uvijek smo svjesne nazočnosti takvog muškarca iako se on nikada ne nameće, ali ga nikada ne možete ignorirati.

Tako je siguran ...
Ako frajer nije sposoban uvjeriti sam sebe da je pravi izbor, teško da će uvjeriti i nju. Muško samopouzdanje je afrodizijak bez konkurencije. Ta vrsta moći je djelotvornija od materijalne, a činjenica da je on zadovoljan u svojoj koži jednostavno je neodoljiva.

... i zabavan

Žene će 'pasti' na duhovitog muškarca. Smislena šala, komentar ili opaska otkriva intelekt muškarca, a to žene opušta i potiče na zbližavanje. Velik broj žena zaljubljuje se upravo u smisao za humor, a takva je vrsta zaljubljenosti dugotrajnija od fascinacije mišićima. Takav muškarac nije dosadan, a to je izuzetno važno svakoj ženi.

Pametan i zna se i ponašati
To ne znači da mora biti visoko obrazovan, niti da mora citirati Sokrata u dahu, već da se zna ponašati u određenim situacijama, da posjeduje iskustvo i da ima određenu razinu opće kulture.

No, poželjno je i da zna barem nešto o područjima koja zanimaju ženu, jer joj to imponira. Treba se znati ponašati u određenim situacijama, imati manire, tretirati nježniji spol s poštovanjem. Ne smije imati dvojbe oko otvaranja vrata automobila ili pridržavanja kaputa, ležernost može pokazati kasnije.

Dotjeran
Tu je granica tanka, a metroseksualaca je danas sve više. Poželjno je da muškarac ima svoj stil i da barem malo radi na sebi, ali da izbjegne opsesiju svojim izgledom. Ključne su riječi stil i higijena.

Pun je ideja
Žene su uvijek oduševljene muškarcima koji imaju nekoliko prijedloga u rukavu, ideje za provod, dobra rješenja za večeru. Iako su danas žene samosvjesne, većina nas voli kada on zna! Takav muškarac nije lijen, aktivan je, zanimljiv, a i malo nepredvidljiv.

Teško ga je iznenaditi, ne boji se
Ništa nas ne može zadiviti kao muškarac kojega okolnosti ne mogu iznenaditi. Takav muškarac uživa poštovanje prijatelja, a žene se pokraj njega osjećaju sigurno. On zna riješiti probleme i njegova se partnerica ne boji recesije. On nije bespomoćan, ne oslanja se na nju i tako je muževan...

izvor: zadovoljna.hr