Kobno natjecanje: Francuz "eksao" 56 žestica pa - umro

 trovanje alkoholom, francuz, takmičenje u eksanju, alkoholizam, lake droge, droga, alkoholičar, piće, pijanstvo, alkohol, alkoholizam, alkohol, alkoholizam, ovisnica alkohol, alkoholičar, izbaciti alkohol, alkoholizirani vozač, alkohol, zdravlje, navika, alkohol, alkoholičar, pijanstvo, rus, alkohol, tijelo, posljedice
Neimenovani Francuz umro je od trovanja alkoholom pošto je istrusio 56 čašica žestokih pića u natjecanju u ispijanju alkohola, objavili su u srijedu francuski mediji.

Nesretan se događaj zbio tijekom vikenda u baru u Clermont-Ferrandu u kojem je bilo organizirano takmičenje u 'eksanju' što je moguće više alkoholnih pića. Točio se viski, konjak, rum i svi ostali oblici 'žestice' koje želudac može podnijeti.

Neimenovani je 57-godišnjak oborio apsolutni rekord pošto je na iskap popio 56 'shootera', ali se njegov trijumf pretvorio u tragediju jer nekoliko sati poslije pao u komu.

Žurno je prevezen u bolnicu, ali je idući dan podlegao ogromnoj količini alkohola u organizmu.

Policija istražuje slučaj, a razmatra se i odgovornost vlasnika bara, koji bi mogao biti suočen s optužbom za ubojstvo iz nehaja zbog serviranja opasnih količina alkohola.

Hina