Kako vaš kupaći kostim djeluje na muškarce

1. Jednobojni:
Kompletno bijeli bikini djeluje otmeno, a nosačica ovog kostima izgleda sa njim hrabro, samopouzdano i pristupačno. Crne ili druge tamne boje odaju da je ta žena klasična i da je neopterećena.

2. Neonski.
Neonski bikiniji su pokazatelji samouvjerenosti žene koja ih nosi. Zlatni bikini ukazujue na ljubav prem luksuzu dominantne nosačice, koja u vezama ima glavnu riječ. Ali općenito jednobojni bikiniji govore o nekomplikovanoj ženi koja je pravi prijatelj.

 3. Prugice.
Prugice djeluju živahno i veselo i mame poglede posjetilaca  plaže. Što je kupaći šareniji, to je nosačica otvoreniji tip. Djevojka koja se odluči za dvobojni prugasti model, djeluje sportski, ali i elegantno.

 4. Cvjetni uzorci.
Cvjetni print ili orijentalni dizajn na bikiniju djeluje razigrano i slatko. Nosačica ovakvih kupaćih kostima djeluje na druge kao  mirna i povučena osoba, koja  ne voli biti u centru pažnje. Žene u cvjetnim bikinijim žele djelovati simpatično, što im u pravilu i uspjeva.
Previše razigrani bikiniji daju  muškarcima osjećaj, da je njihova nosačica romantična i ljupka, ali da dopušta da se sa njom manipuliše i da se ne zna izboriti za sebe.

 5. Leopardni print.
Žene koje nose leopardne bikinije djeluju  divlje i pustolovno. Takav model nedvojbeno signalizuje flertne signale, privlači poglede na sebe i muškarci to gledaju kao pozivnicu za nabacivanje. Ali iza takvih signala krije se često usamljena single-žena, koja čezne za ljubavi.

 6. Gornji i donji dio različiti:
Veselo izmiješani bikiniji govore o nekomplikovanoj, opuštenoj i praktičnoj ženi. Ona je samouvjerena i nema problema sa privlačenjem  pozornosti na sebe. Na muškarce ovaj tip djeluje veoma privlačno.

 7. Razigrani detalji.
Mašnice ili perlice na gaćicama djeluju sexy  i sugerišu  individualnost i samopouzdanje nosačice. Ukoliko je bikini previše razigran, to govori o nezreloj nosačici  koju će muškarci radije zaobići.

 8. Sportski.
Ovaj tip žene ne voli se satima sunčati. One su aktivne, vole plivati, roniti ili se igrati sa loptom u vodi. Nisu opterećene izgledom na plaži, one mrze površnost .

izvor: ponosna.in