FOTO  Jelena i Nataša zapalile regiju perući policijski automobil u Orašju

Iako je njihov identitet bio nepoznat, ekipa "Dnevnog avaza" saznala je da se radi o izvjesnoj Jeleni i Nataši, go-go plesačicama iz Beograda, koje su u Orašje došle povodom motorijade, nastupajući kod tamošnjih ugostitelja.

- Znam da su iz Srbije i da se bave go-go plesom. Neslužbeno se predstavljaju uvijek drugim umjetničkim imenima. Koliko je meni poznato, plavuša je Jelena, a Nataša je djevojka duge crne kose. Obje dolaze iz Beograda. Angažirane su posredstvom jednog našeg poslovnog partnera iz Republike Srpske - kaže izvor blizak organizatoru motosusreta.

Službeni policijski automobil registarskih oznaka 865-M-168 pripada Odjeljenju prometne policije Policijske uprave Orašje, a go-go plesačice iskoristile su navodnu zauzetost policajca regulacijom prometa i pozirale perući službeni automobil.

- Same su prišle vozilu, polile ga vodom i sapunicom. To su činile i na drugim automobilima, ali i motociklima, učesnicima motorijade. Ne vidimo ništa sporno, važno je da su motosusreti protekli bez problema - istaknuli su iz MUP-a Posavske županije.