Igrač iz Žepča pogodio šesticu i osvojio gotovo milijun KM

Super Loto
Lutrija BiH

U subotu navečer, 15. veljače 2020. godine u 13. kolu igre SuperLOTO, u emisiji koja se emitira uživo, pogođena je dobitna kombinacija od šest brojeva koja je sretnom igraču donijela dobitak od 973.219,50 KM.

Sretni dobitnik odigrao je loto listić od 10 kombinacija s pretplatom dva kola. Sretni listić uplaćen je u 13. veljače 2020. godine u 10:53 sati, na uplatno-prodajnom mjestu Lutrije Bosne i Hercegovine u Žepču, ulica Prva bb.

Sedma kombinacija brojeva na odigranoj šarenici igraču iz Žepča donijela je gotovo milijunski dobitak. Izvučeni brojevi koji su bili sretni za igrača iz Žepča su: 1, 4, 5, 9, 12 i 13.

Lutrija Bosne i Hercegovine, u skladu sa Pravilima SuperLOTO objaviti će privremeni izvještaj dva dana nakon obavljenog izvlačenja, a konačni izvještaj u roku od sedam dana od objave privremenog, nakon čega dobitnik stječe pravo naplate dobitka. Zadnji dan naplate dobitka za 13. kolo igre SuperLOTO je 24. ožujka 2020.godine. – istaknuli su iz Lutrije Bosne i Hercegovine te uputili čestitke sretnom dobitniku iz Žepča.