Fani će konačno postati gospođa Kerum

... sestre Đeni Vuković, djevojke Saše Horvata, brata Fani Horvat. Upitan je je li se razveo.- To su privatne stvari - nije bilo Kerumu do komentara. S odvjetnicom Juričko odšetao je do Passata u kojem ga je čekao vozač iz Banovine. Nema više luksuznih jurilica, Fani vozi velikog BMW-a pa Keruma na rastavu od Anke vozi službeno vozilo Grada Splita.

Anka Kerumu "puknula" hipoteku na Marjan

Kerum je tužbu podnio prošlog ljeta, o čemu je Index već pisao. Dosad je održano nekoliko ročišta, no Kerum se nikako nije pojavljivao. Konačno je i taj posljednji problem riješen. Očekuje se da sud u par dana obavi formalnosti tako da će Fani uskoro ispuniti svoj djevojački san i napokon postati gospođa Kerum.

Sa suprugom Ankom nije išlo glatko kako je Kerum zamislio. Kako nije uspio skinuti hipoteku s hotela Central, koji je zajedno s još par objekata došao u njezino vlasništvo, ona je uzvratila hipotekom od 72 milijuna kuna na hotel Marjan. Podjela imovine rješavat će se u posebnom postupku tako da je što se razvoda tiče, više manje sve obavljeno, piše index.
Poslušao Fani?

Anka i Kerum bili su u braku više od 20 godina. Imaju kćer Nevu i Joška. Svega koji mjesec nakon što je pobijedio na izborima 2009. godine, Kerum je javno obznanio da ima djevojku Fani i da je trudna. Devet mjeseci poslije izbora rodio se Frane. Devet mjeseci poslije izbora 2011. godine, na kojima je Kerum sa sestrom Nevenkom na listi HDZ-a ušao u Sabor, rodio se drugi sin Zvonimir, koji je ime dobio po pokojnom ocu Fani Horvat. Anka je cijelo vrijeme čekala da joj se Željko vrati, no konačno je prelomio u sebi i odlučio što će.

Za pretpostaviti je da je morao poslušati Fani, kojoj je sigurno dosadilo da bude samo gradonačelnikova djevojka, ne i zakonita supruga.

Izvor: dalmacijanews.com