Dječak poslao pismo Kloppu i zamolio da iduću utakmicu izgube, pogledajte odgovor trenera

Klopp
Liverpool Official

Desetogodišnji dječak iz Irske odlučio je kao strastveni navijač Manchester Uniteda poslati pismo treneru Liverpoola Jurgenu Kloppu.

Daragh Curley iz County Donegala zamolio je Nijemca da prekine seriju  dobrih utakmica te napisao pismo Kloppu. 

Napisao je kako Liverpool dobiva previše utakmica te zammolio trenera da idući susret na travnjaku izgube.

Naime, razlog zbog koje je napisao pismo koje je postalo hit na internetu je zadatak koji je dobio u školi.

"Pišem vam kako bih se požalio. Liverpool pobjeđuje previše utakmica. Ako pobijedite još devet utakmica, ostvarit ćete najbolji niz bez poraza u povijesti engleskog nogometa. Zbog svega toga tužno je biti navijač Uniteda. Molim vas da Liverpool sljedeći put izgubi, pustite suparničku momčad da zabije. Nadam se da sam vas uvjerio da ne osvojite ligu i nikad više ne pobijedite", napisao je dječak.

Iznenadio se kada je dobio odgovor od Kloppa.

"Dragi Daragh, hvala ti što si mi pisao. Znam da mi nisi poželio sreću ili nešto slično, ali uvijek je lijepo čuti mladog zaljubljenika u nogomet. Nažalost, ovom prilikom ne mogu u potpunosti ispuniti vašu želju. Koliko god želiš da Liverpool izgubi, moj je posao učiniti sve što mogu kako bih Liverpoolu pomogao da pobijedi. Postoje milijuni ljudi širom svijeta koji to žele i ja ih ne želim iznevjeriti.

Srećom po tebe, gubili smo utakmice u prošlosti, a gubit ćemo ih i u budućnosti. To je nogomet. Znam da kad imate 10 godina mislite da će stvari zauvijek ostati kakve su sada, ali ja ti kao 52-godišnjak mogu reći da to definitivno nije slučaj. Jednu stvar ti mogu reći koja se neće promijeniti - tvoja strast prema nogometu i ljubav prema klubu. Manchester United je sretan što te ima.Nadam se da ako mi budemo dovoljno sretni i osvojimo neke trofeje, ti nećeš biti toliko tužan. Naši klubovi su veliki rivali, ali se i puno poštujemo. To je za mene sve što nogomet treba biti."

Sadržaj se učitava...