Đani Stipaničev u Mostaru: Pomagati ljudima ispunjava svakoga od nas

Đani Stipaničev u Mostaru: Pomagati ljudima ispunjava svakoga od nas
Đani Stipaničev, bez ikakve sumnje jedan od najljepših muških glasova na hrvatskoj estradi je povodom koncerta, pozdravio i pozvao publiku da pjevaju s njim u petak, 10. studenoga 2017., s početkom u 20 sati.

Mostar Vam nije nepozat grad, nastupili ste dosta puta u njemu, kako ga doživljavate?

- Skupilo se tu već priličan broj nastupa prvenstveno u 'Kosači'. Imao sam tu i jedan lijepi koncert sa svojim bendom prije 7,8 godina, no prvenstveno su to bila gostovanja s mojim teatrom, kazalištem Komedija. A o Mostaru sam se naslušao za studentskih dana od prijatelja zubara Vlade Pehara i nažalost pokojnog Norberta Čovića sa čijim bratom sam se i 'pokumio'.

Uveličali ste brojne humanitarne koncerte, uveseljava Vas mnogo pomagati bližnjima?!

-Ako mogu terminski i fizički stići uvijek sam za pomoć tu. Naravno ako se sve druge karike dobro uvežu i organizacijski i bilo kako drugo. To onda ima smisla kada ljudi dođu na koncert i uživaju u njemu a svrha je ispunjena i nekome si pomogao. Lijepo i ljudski i ispunja svakog od nas.

Izašao je novi album „Bajke" kakva su očekivanja i emocije? Zašto baš taj naziv?

- Naziv mog već šestog albuma je posuđen od prvog singla s kojim smo moj team i ja krenuli u mali glazbeni zaokret iz dalmatinske zabavno-pop produkcije ka čvršćem pop zvuku i tekstualno za sve žitelje Hrvatske jer je album na ijekavici. Na albumu su i pjesme koje su se i kod vas 'vrtile' po radijskim postajama u Hercegovini: Bajke, Pet slova, Laž, Slušam more za koje su snimnjeni i video uratci kao i za aktualni singl 'Crna točka'.

Jedan ste od članova Četiri tenora, kao i poznati kazališni tenor - bariton i zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala, kako sve stižete?

-Kada se dobro organizira vrijeme uspije se sve. Naravno nauštrb mojih najmilijih-familije, no oni su isto tako potpuno svjesni prirode mojeg posla pa me suportiraju maksimalno, a ja se uključujem čim se 'oslobodim' gužve. A nadam se da ću u veoma skoro vrijeme u Mostar doći i sa prijateljima i kolegama iz 'Četiri tenora' sa kojima zbilja nižemo sjajne uspjehe i koncerte diljem Hrvatske.

Što publika može očekivati u petak?

Dođite, opustite se i pjevajte sa mojim bendom i sa mnom lijepe poznate melodije koje ste možda i zapostavili negdje u svojim memorijama. Bit će tu i poneki broj iz mjuzikala, svjetskih evergrina, ali i domaćih bezvremenskih hitova.
Uz čestitke pozdravljam sve drage ljude koji sve ove godine predano rade u Caritasu i omogućavaju kakav takav život onima koji to trebaju.

Sav prihod od koncerta ide u Caritasov Rehabilitacijski centar za djecu s posebnim potrebama „Sveta Obitelj" u Mostaru. Ostalo je još malo ulaznica stoga požurite na prodajna mjesta: blagajna Kosače, info pultu Mepas Mall-a, te u Širokom Brijegu caffe Mack.