Danijel Boto proslavio 36. rođendan: 'Pjevao sam za sebe!'

Danijel Boto, Danijel Boto, opa cupa, marina tucaković, Danijel Boto, Danijel Boto
„Odlično sam proslavio rođendan. Nije bilo nikakvih iznenađenja, samo sam pjevao za sebe" , rekao je Boto, koji je rođendan proslavio s prijateljima u rodnom gradu.

Boto je upravo tom prilikom počastio i obožavatelje na svom Facebook profilu novom fotografijom, tzv. 'rođendanskim selfijem', ispod koje su uslijedile mnogobrojne čestitke i pozitivni komentari.

Ambiciozni Danijel Boto ne staje te se tako priprema za humanitarni koncert „Pjesma za život" za Paulu Šimunović u Vrgorcu, koji se održava 8. lipnja u večernjim satima i dva dana poslije još jedan koncert u malom ugostiteljskom obrtu u Vrgorcu, nakon čega će uslijediti i mnogobrojne zabave, poput maturalnih večeri i vjenčanja, na kojima Boto dolazi kao gost iznenađenja.

Veseli Čapljinac nedavno je objavio svoj novi hit 'Opa cupa', koji svakim danom oduševljava sve više i više obožavatelja, a ovim nam je putem najavio kako radi na još jednoj pjesmi.

„Ne mogu vam otkriti previše. Riječ je o još jednom singlu zabavnog karaktera, koji će također biti prava senzacija", kazao je veseli Danijel koji plijeni svojom pozitivnom energijom.

„Svaki dan pratim show 'Zvijezde' i ispred malih ekrana bodrim natjecatelje. Moram vam reći da je Filip Rudan postao moj veliki obožavatelj i jako mi je drago zbog toga, jer svaki novi obožavatelj puno znači", zaključuje simpatični Boto.

RTL HR