FOTO  Danijel Boto,pobjednik showa TV OBN "Big Mama House" po povratku u svoju Čapljinu

U početku je bilo traženja i poteškoća a onda sam se uštelio i eto hvala Bogu otišao do samog kraja.'' - govori nam u svom domu u čapljinskom naselju Grabovine nova hercegovačka a i regionalna zvijezda Danijel Boto.

Pobjednik druge sezone showa TV OBN „ Big Mama House “ postao je pravi kralj a njegovi ga čapljinci zaustavljaju na svakom koraku te ga ispituju o svim detaljima „ zatvorenog “ života sa ukućanima iz BIH,Srbije i Hrvatske. Stoga je Botina pobjeda u ovom izuzetno gledanom TV projektu ujedno i dobra promocija Čapljine i cijele Hercegovine jer sada svi znaju tko je taj „ dečko hercegovac iz Čapljine “.

Po ulasku u kuću VELIKE MAME Danijel je, kako kaže, imao cilj samo nasmijavati i zabavljati ukućane i gledatelje sa prostora bivše Jugoslavije. Svojom prirodnošću i odlučnim odolijevanjem svim iskušenjima Boto je zadobio simpatije svih ukućana i osoblja OBN TV a osobito gledatelja koji su na kraju odlučivali o konačnom pobjedniku. To najbolje dokazuje podatak da niti jednom nije bio nominiran za tjedno ispadanje iz kuće VELIKE MAME. I dok su se ostali ukućani često pretvarali u fine osobe a onda konzumiranjem velike količine alkohola ustvari pokazivali svoje pravo lice Boto je imao svoju granicu.

“ Opijanje mi je inače u životu strani pojam pa sam se u kući uspijevao zadržati na časici - dvije.To je u početku čudilo ukućane a onda sam ih uspio uvjeriti i odustajali su od nagovaranja za veće opijanje. “ - prisjeća se Danijel nekih dionica iz „ Big Mama House “ gdje uz naslov ukupnog pobjednika osvojio i nagradu Mistera kuće VELIKE MAME.

Na njegov uspjeh ponosni su otac Jozo i majka Božica koja ipak nije bila raspoložena za slikanje sa novim čapljinskim kraljem i trenutno najtraženijom osobom na čapljinskom području. Stoga Danijel po cijeli dan u svome domu u Grabovinama prima rodbinu i prijatelje - čestitare, mobitel se užario od stalnih poziva a svi mu žele još više uspjeha u pjevačko-zabavljačkom životu gdje Boto inače godinama već uspješno plovi.

Nakon obiteljskog ozračja sa Botom smo bili u Disco klubu „ Pinda “ gdje su mu u organizaciji Martine Kordić ( prošlogodišnje finalistice " Big Mama House " ) priređeni doček i slavlje a onda je i on zapjevao svoje hitove.Na sve je strane primao čestitke a strpljivo je davao autograme te se slikao sa brojnim obožavateljima svih uzrasta.

“ Baš sam se zaželio ove domaće čapljinske atmosfere i svojih prijatelja.Ovo mi je odskočna daska za nove pjevačke projekte “-poručio je na kraju Danijel Boto koji će Novu godinu dočekati opet na OBN TV u društvu sa svojim sada već bivšim ukućanima.

Uz novčanu nagradu od 50 tisuća KM Danijel će za pobjedu u „ Big Mama House “ dobiti još brojne nagrade.Tu su prije svega zanimljiva putovanja ali i snimanje pjesama sa poznatim hrvatskim reperom Mariom Ivanovićem-Stokom koji je i bio jedan od voditelja u kući VELIKE MAME na OBN TV a ujedno je i prošlogodišnji pobjednik ovog showa.

Frano Matić | V. L. | ČAportal