Antonio Čarapina: Dođite u što većem broju da damo potporu našim uznicima u Haagu

Antonio Toni Čarapina, antonio čarapina

Antonio će u četvrtak pjevati na skupu potpore Hrvatskim uznicima u Haagu, te smo tim povodom porazgovarali sa Antom i evo što je rekao za portal Hercegovina.info

Ja sam kao i uvijek za pjesmu spreman i raspoložen. U četvrak nastupam na skupu potpore sa domoljubnim pjesmama. Repertoar za četvrtak neka bude iznenađenje. Stari hit "Ako te pitaju" još uvijek oduševljava širu populaciju i hvala im na tome. Upravo je to jedan dio onoga štu ću uskoro raditi, tj. uskoro ću modernizirati neke moje stare pjesme uz neke nove. 

Antonio na jesen izdaje novi album, a već u ponedjeljak 13.lipnja na obilježavanju Lipanjski zora moći ćemo čuti i novu pjesmu "Od Cima do Rima"

Pjesmu "Od Cima do Rima" ću premijerno izvesti na Lipanjskim zorama u Cimu, stihove za pjesmu napisao je mostarski pjesnik Viktor Stojkić, a uglazbio i aranžirao Josip Bilać. 

Na kraju razgovora Antonio je pozvao čitatelje da  u četvrtak dođu u što većem broju te da skupa svi damo potporu našim uznicima u Haagu.

Veliki skup potpore hrvatskim uznicima u Haagu te svim nepravedno optuženim i osuđenim hrvatskim braniteljima HVO-a održat će se u četvrtak na Stadionu HŠK Zrinjski sa početkom u 20sati, a izravan TV prijenos osigurala je HTV Oscar C.

HERCEGOVINA.info