Aleksandar Stanković: '90 posto vas učinilo bi isto što i Modrić. Pa Mamić ga je napravio milijunašem!'

Aleksandar Stanković, Nedjeljom u 2, Nedjeljom u dva, Aleksandar Stanković, HTV, otkaz, Aleksandar Stanković, aco stanković, Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković, Slaven Raguž, Hrvatska republikanska stranka

Aleksandar Stanković na kraju je današnje emisije "Nedjeljom u 2" komentirao suđenje u Osijeku i svjedočenje Luke Modrića:

Zašto se zgražate nad time što Luka Modrić nije svjedočio protiv osobe koja ga je učinila milijunašem? Stavite se u situaciju u kojoj je bio Luka. Biste li vi svjedočii protiv te osobe da ste na njegovom mjestu? Devedeset posto vas ne bi to nikada učinilo - kazao je Stanković i rekao da time ne želi reći da je Lukin potez moralan, nego da je to realnost. -

Pitat će te se - "A što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja. Tko vam je kriv što vjerujete u to da su nogometaši naši najbolji ambasadori. Oni su kao i svi mi najbolji ambasadori sami sebe.

Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da netko na travnjaku gine za vas?

E, pa moguće je da je to vaš problem. Priznajte sebi da vjerujete u zubić vile i što ste razočarani da vam "Zubić Modrić" nije ispod jastuka ostavio čokoladu. Većina nas misli na sebe i rijetki su koji misle o višim ciljevima i idealima - dodao je Stanković i otkrio tko je za njega pravi heroj.

Nedavno je u Londonu bio teroristički napad. Tri manijaka upali su u pub i mačetama su krenuli probadati goste. Tada kao u tarantinovim filmovima iz mračnog kuta ustaje 47-godišnji navijač trećeligaškog nogometnog kluba Millwall i sam kreće na njih uz povik" "I'm Millwall! Come On you bloody bastards!" Eto, to je klub, to su cojonesi do poda, a ne oni u Osijeku.