5 ideja za romantični proljetni spoj

spoj, muškarac žena, spoj, veza, partner, prvi spoj, znanstvenici, prijatelji, prvi spoj, razgovor

1. Zajedno u botanički vrt
Romantična šetnja vijugavim puteljcima botaničkog vrta, poljupci u zakrivenim šumarcima uz opojan miris cvijeća... Ima li jeftinijeg i boljeg mjesta za spoj na otvorenom? Iskoristite tople proljetno dane i uživajte u zajedničkom druženju.

2. Piknik
Iako na prvi pogled djeluje kao klišej, ima nešto vrlo slatko i romantično u grickanju fine hrane na nekom proplanku. Bit će to idealna prilika da se bolje upoznate kroz razgovor i da uživate u zrakama sunca koje će obasjavati vaša lica. Pritom se čuvajte mrava i divljih životinja (ukoliko ste odabrali šumu).

3. Vježbanje na otvorenom
Ako ste se zasitili vježbanja u zagušljivim teretanama, vrijeme je da pozovete simpatiju na svježi zrak. Isplanirajte zajedničku vožnju biciklom, pješačenje ili igranje badmintona. Koju god fizičku aktivnost odabrali – nećete pogriješiti!Ako u ste to ubacite i malo romanitke - evo vam idealnog spoja pod vedrim nebom.

4. Uživancija u zoološkom vrtu
Ima li ičeg slađeg od romantičnog posjeta zoološkom vrtu i zajedničkog divljenja tek rođenim slatkim životinjskim bebama? Proljetni mjeseci su idealni da se prošećete s voljenom osobom životinjskim carstvom.

5. Aruba, Jamaica... Ooh, I Want to Take Ya
Volite putovati, a pritom ste uštedjeli i nešto love? Onda je pravo vrijeme da kupite dvije avionske karte i svoju voljenu osobu povedete na proljetno romantično mini putovanje u tropske krajeve.

izvor: Ordinacija.hr