VIDEO  Nataša Janjić potpuno gola u vrućim scenama seksa

Glavnu žensku ulogu tumači hrvatska glumica Nataša Janjić koja je za potrebe filma neke scene odradila potpuno gola.

- Nikad nije jednostavno snimati gole scene, nekako o tome ne razmišljaš kad je pred tobom tako lijep scenarij i vrhunska glumačka ekipa. Bila sam počašćena što sam na području cijele bivše Jugoslavije baš ja prošla na audiciji pa sam jednostavno odradila te scene kao svaki glumački zadatak do sada - objasnila je Nataša Janjić.

Scenarij za film napisao je Dušan Kovačević, autor scenarija za filmove “Balkanski špijun” i “Maratonci trče počasni krug”, a radnja filma smještena je u razdoblju od 1912. do 1914. u jednom srpskom selu na obali Save, blizu granice s Austro-Ugarskom, u kojem postoji duboka podjela između zdravih i vojno sposobnih muškaraca. N. Janjić u filmu tumači ulogu Katarine koja se nađe u ljubavnom trokutu između seoskog policajca Đorđa, kojeg tumači Lazar Ristovski, i mladog vojnog invalida Gavrila, kojeg glumi Milutin Milošević.

- Za vrijeme ljubavne scene uz rijeku padala je kiša i bilo je užasno hladno, bila sam mokra i gola i smrzavala sam se, ali stisneš zube i misliš na ulogu i na partnera koji je u jednakoj situaciji kao i ti - zaključila je N. Janjić.

Osim Nataše, pred kamerama su se razgolitile i njene kolegice Nina Violić, Zrinka Cvitešić, Nives Ivanković, Mira Furlan, Perica Martinović, Nada Abrus, Olga Pakalović i Zoja Odak.

Najviše prašine u zadnje vrijeme podigla je Katarina Radivojević, srpska glumica hrvatskoj javnosti poznata po ulozi Lorene Levaj iz sapunice “Najbolje godine”, koja je u ruskom filmu “Morfij” gola golcata kleknula na pod kako bi oralno zadovoljila ginekologa kojemu je došla na pregled.

SD