Simona se udaje za srpskog poduzetnika

Manekenka bi trebala kroz naredna dva mjeseca ponovo stati pred oltar. Kako doznaje 24sata, Simona Šajn se uskoro udaje. Da je svadba u planu potvrdila im je i sama Simona, kao i njene prijateljice te njena buduća kuma, iscjeliteljica Fatima Tomičić.

'Drago mi je što je Simona Šajn pronašla muškarca koji će je usrećiti. Zaslužila je veliku ljubav poslije svega što je prošla. Čeka je miran i lagodan život', kaže Fatima Tomičić, koja je za 24sata potvrdila kako će se Simona uskoro udati za srpskog poduzetnika i vlasnika hotela.

Nije željela otkriti o kome je riječ, ali je potvrdila da će joj biti kuma na vjenčanju.

Simona je Fatimu upoznala dok je bila u braku s Antom Gotovcem, a nakon rastave su se još više zbližile.

Sama Simona nije željela otkriti puno detalja vezanih uz svoje vjenčanje.

'Želim da mi na vjenčanju pjeva Nina Badrić i to je sve što ću vam reći. Voljela bih da mi Nina otpjeva Ave Maria', kaže buduća mladenka. Njene prijateljice novinarima su otkrile kako će se udati u bijeloj vjenčanici koju će kupiti u Londonu te kako njezin odabranik ima 37 godina, rastavljen je i ima 12-godišnju kćer koja se odlično slaže sa Simoninom kćeri Gabi.

Vjenčanje bi se trebalo održati kroz sljedeća dva mjeseca. Još se ne zna točan datum, ali svadba bi trebala biti u Crnoj Gori.

Simona je tajanstvenog srpskog poduzetnika upoznala početkom godine na projektu na kojem su surađivali.

'Ludo je zaljubljen u mene. Osvojio me strpljenjem i ljubavnim pjesmama koje mi je gotovo svaki dan ostavljao na Facebooku', tvrdi zaljubljena Simona.