VIDEO  Željko Samardžić: U veliku turneju želim da uključim i moj Mostar

zeljko samardžić

Upravo to Željko Samardžić je potvrdio u ekskluzivnom razgovoru za Grude.com, koji je nedavno objavio i priču Željka Samardžića u kojoj je govorio o ljubavi prema Hercegovini, rodnom Mostaru i Međugorju gdje, kad god ima priliku, dođe zapaliti svijeću za majku. Upravo je ta priča imala na svim portalima koji su je objavili više od 100 tisuća čitanja.

Novi album Željka Samardžića zvati će se "Mila", a na njemu će se naći pjesme: Mila, Oči tvoje, Baš šteta, Javi se, Dajem ti sve, A gdje si bila ti, Nisi ti za male stvari, Što si tako luda za mnom, Promaja, Stara igračka, Ljubavna priča, Uzmi prvi let, Pivo je naše more, Zrno ljubavi i Ja idem dalje.

- Sudeći po reakcijama onih koji su imali priliku preslušati 13 potpuno novih + 2 koje su objavljene prošle godine, reklo bi se da je ovo moj najbolji album do sada. Dugo sam pripremao sve ovo i ništa nisam prepuštao slučaju. Definitivno je produkcijski veliki pomak napravljen iz razloga što su sve pjesme odsvirane na "živim instrumentima", a miks i mastering su rađeni u Los Andjelesu. Fab Grossi i Peter Doell su neka od zvučnih imena na albumu koji će se zvati po pjesmi koja će se prva zavrtjeti "Mila". Zaista je puno vrsnih glazbenika prošlo kroz moj studio i uz producentsku palicu Miroslava Stolice doprinijelo da sve zvuči kako sam samo mogao poželjeti. Čuti ćete i malo drugačijeg mene u interpretativnom smislu... ali i mnogo dobre glazbe što je možda i glavna karakteristika novog izdanja. Marina, Futa, Braja, Bobe, Romario, Kamba, Čeda, YF... su neki od autora tekstova i kompozicija. Jedva čekam čuti napokon i mišljenje moje publike. Nadam se da će zavoljeti Milu i ostale, kao sto sam i ja, govori za portal Grude.com jedan od najboljih pop pjevača u regiji.

Uz predstavljanje albuma idu i veliki koncerti i turneje po brojnim gradovima i državama. - Ovaj put u suradnji s produkcijskom kućom "Sky music" planiram turneju s vrlo visokim produkcijskim standardima. Zasigurno u narednom periodu slijede tzv. veliki koncerti po središtima regije: Beograd, Zagreb, Sarajevo, Podgorica, Skoplje... Moja je želja da među te "velike" uključim i moj Mostar. Neka prigodna promocija bi isto tako dobro došla. Još uvijek vam ne mogu dati konkretne podatke o terminima, ali vjerujem da će moji suradnici to uskoro objaviti. Zaista se radujem susretu s mojim zemljacima i da zajedno zapjevamo pored onih starih (lavova) koje smo "apsolvirali" i neke potpuno nove, ističe za Grude.com Željko Samardžić.

Za kraj je poslao pozdrave svojoj Hercegovini: - Dragi moji, uživajte u ljetu, Neretvi, uskoro i šipcima i ... i mom novom albumu 'Mila' ...do skorog viđenja!, poručio je preko portala Grude.com "stari lav", jedan od najboljih pop pjevača u zemljama okruženja Željko Samardžić.

U nastavku, pogledajte isječke pjesama s novog albuma koje je Željko Samardžić postavio na svojoj Facebook stranici.