FOTO  Željko Samardžić: Moja žena sada ima drugog muža poslije skoro četiri desetljeća braka

zeljko samardžić
... a počeo je da nosi i naočale za vid.

- Ja sam prilično hrabar čovjek i veliki profesionalac, znam da su u ovom poslu promjene dobrodošle. Pomislio sam da sam možda dosadio publici kada je riječ o imidžu, a budući da moji fanovi dugo čekaju novi album, odlučio sam da ih iznenadim - kaže Željko i otkriva kako je došlo do promjene imidža.

- Sve se dogodilo kada sam sa mojim kumom i menadžerom otišao kod stliste i on mi je osmislio novi izgled. Naravno, tu je i promjena kada je riječ o oblačenju, a za to je zadužena Ivana Rabrenović. Iskreno, baš sam zadovoljan kako je sve ispalo - otkiva pjevač, koji ne krije da se njegovom novom izgledu najviše obradovala njegova supruga Maja.

- Žena kada me je vidjela, bila je mnogo iznenađena, eto i njoj se dogodilo da jednom u životu "promijeni" čovjeka", kaže Željko, koji se ''nada'' da će za novogodišnje blagdane biti angažiran ni manje ni više nego kao Djed Mraz.

Pjevač je otkrio i svoje planove za narednu godinu.

- Spremam koncert u ''Kombank areni'', ali neće biti tradicionalno osmog ožujka, već krajem ožujka. Promijenio sam odnos prema Danu žena i shvatio sam da treba da poslušam Đorđa Balaševića, koji je jednom prilikom rekao da svaki dan treba da bude blagdan nježnijeg pola - zaključio je on.