Zašto je dobro postati Miss Hrvatske 2015.?

miss, Miss Universe Hrvatske
Djevojku koja ove godine ponese titulu najljepše Hrvatice očekuju bogate nagrade od raskošnih haljina Festamo, cipela Högl i torbica Concrete do kozmetičkih paketa Ardeco i Ziaja te cjelogodišnje njege kose u Studiju Marcela i još mnogo toga. No, osim vrijednih darova koji će našu predstavnicu na izboru za Miss Svijeta učiniti još ljepšom, od posebnog značaja su darovi koji će je obogatiti znanjem. Visoka poslovna škola Zagreb misici daruje školarinu u vrijednosti od 22.000 kuna, a učilište Profokus školarinu u vrijednosti od 18.000 kuna.

Aukcija za Caritasovu „Kuću ljubavi"

„Ljepota sa svrhom" moto je pod kojim nacionalni organizatori diljem svijeta čine čudesne stvari, pomažu potrebitima i podižu svijest o pomaganju. Organizacijski tim izbora za Miss Hrvatske svoje napore je usmjerio prema doista plemenitom cilju - skupiti sredstva za proširenje materinskog odjela u „Kući ljubavi" koju je osnovao Caritas Zagrebačke nadbiskupije. U četvrtak će se u hotelu Omorika održati humanitarna večer s aukcijom vrijednih predmeta koje su natjecateljice darivale u tu svrhu. Gosti će imati prigodu otkupiti umjetničke slike, prekrasne antikvitete iz hrvatske baštine pa čak i vrhunski slavonski kulen, a sav prihod je namijenjen „Kući ljubavi".

Program humanitarne večeri će voditi Maja Škufca, za glazbeni dio je zadužen Emanuel Kovačić, a natjecateljice će pred publiku prošetati u narodnim nošnjama iz cijele Hrvatske te u večernjim haljinama dizajnerice Ivane Jurić.

Misice su u Crikvenici imale i kulinarsku radionicu na kojoj ih je vlasnica glasovitog restorana Mendula gospođa Gordana Derossi učila kako se spravlja plava riba.

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske možete pratiti na internetskim stranicama www.miss.hr.

 

Fotografije: Nikola Klobučarić