Žana za dvije sekunde izbacila Avu s Farme

ako je Ava stoički podnijela poraz te po izlasku izljubila sve farmere, ženski dio natjecateljica nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo.

  • Foto: NovaTV

Kao što je cijelo vrijeme i najavljivala Žana Štrbac u farmerskoj je areni odlučila je odmjeriti snagu s Avom Karabatić.

"Ja bih samo željela reći da se borim za svoju majku kojoj je danas rođendan", rekla je prije dvoboja Ava.

  • Foto: NovaTV

Kada je čula da je Žana odabrala dvoboj snage nemalo se razočarala; "O Bože! Ovo je užas! Ajme meni!", zapomagala je Ava.

Kada je Drele dao znak za početak borbe, Žana je u 'tren oka' Avu izgurala do zida i time je izbacila s Farme.

Iako vidno razočarana Ava je sve farmere srdačno pozdravila i izljubila, "Stvarno mi je bilo lipo i opet bih to ponovila. Prava mala avantura. Čuvajte se i volite se, to je najvažnije", poručila je Ava farmerima.

  • PIXSELL
  • Avu su iz studija NoveTV podržavali tata Ivica i dečko Špiro

U studiju NoveTV njezin otac Ivica ostao je nemalo razočaran, "Volio bih da je ostala i pokazala kakva zapravo jest. Ona je jedna divna i neiskvarena osoba".

Najveće iznenađenje na Farmi bila je velika prijateljica Branke Marić Mutti, pjevačica Alka Vuica. Prije odlaska na popularno imanje u Alku su u studiju noveTV ugostile Nikolina i Mia.

  • PIXSELL

"Na Farmi Mutti ima stalno taj problem nesraza generacija no ja mislim da se ona ne mora sramiti svojih godina prozvodnje, ha, ha, ha...", izjavila je Alka u svojem stilu nadodavši kako ona jako voli svoju prijateljicu Mutti koju poznaje još od fakultetskih dana.

Osim odnosa s ostalim farmericama Alka je prokomentirala i glasinu da je Mutti pokušala zavesti Danijela Popovića; "Mislim da Danijel treba biti sretan što ga Mutti nije zavela jer je ona pokopala tri muža. Mi je zovemo Crna udovica, ha, ha, ha".

  • PIXSELL
  • Sonja i Slađa pojavile su se u seksi crveno, crnim kombinacijama

Osim Alke u studiju su gostovale i bivše farmerice Sonja Kovač i Slađana Petrušić Slađa. Kao što je i bilo za očekivati, Slađa je bez dlake na jeziku komentirala svoju nekadašnju prijateljicu Sabinu Ćedić.

Tako je potvrdila svoje izjave o tome da je Sabina spavala s Milom Kitićem te da joj se Ante Gotovac pohvalio kako je Sabinu prodavao za 300 kuna. Osim toga Slađa je otkrila da je ona upoznala Sabinu s Lupinom, no tada nije znala 'da je toliko luda i želi postati slavna'.

Osim sa Sabinom Slađa je dobra prijateljica i s Ivanom Hrvatskom koji je jednom, kako ona kaže, spavao s njezinom prijateljicom samo da joj dokaže kako nije gej.

  • PIXSELL
  • Lijepe voditeljice Mia i Nikolina



Nakon što su ispratili Avu, farmeri su s velikim oduševljenjem dočekali Alku Vuicu.

"Došla sam napraviti malo reda ovdje, jer vidim da se Mutti baš ne snalazi", rekla je Alka po ulasku dok su je farmeri srdačno prihvatili i izljubili. Kao poklon donijela im je kulena i kolača.

I dok je Mutti na Farmi uživala sa svojom prijateljicom u studiju se Slađa borila za obiteljsko blago. Zajedno sa Sonjom odmjerila je izdržljivost na električnom biku i potukla je. Dok se Slađa borila za Mutti Sonja se odlučiula za Ivu Amulića.

Slađinom pobjedom Mutti je osvojila obiteljsko blago, "Poručila bih Mutti da se drži do kraja jer je kraljica. Što ove kokoši stalno nešto govore protiv nje, nemaju pojma", žestoka je bila Slađa.

Nakon izvjesnog vremena u studio je stigla i Ava koju su gledatelji dočekali ogromnim pljeskom. U kratkom razgovoru s Nikolinom otkrila je kako joj je najdraža osoba na farmi bila Nikol Bulat.

net.hr