Zabrinjavajući video: Snimka sa zadnjeg koncerta Demi Lovato dala je naslutiti da s pjevačicom nešto nije u redu

Pjevačica Demi Lovato prošlog je utorka hospitalizirana zbog predoziranja.

Samo dan ranije tulumarila je na prijateljevu rođendanu, no već u nedjelju na njezinu koncertu u Kaliforniji dalo se primijetiti da s pjevačicom nešto nije kako treba.

Naime, dok je izvodila emotivnu pjesmu "Sober", u kojoj se zbog ovisnosti ispričala obitelji, prijateljima i fanovima, pjevačica je zastajkivala, a na kraju i zaboravila riječi pjesme. Obožavateljima je to zatim i iskreno priznala te zaradila gromoglasni pljesak.

25-godišnjakinja je često vrlo otvoreno govorila o svojim problemima s anoreksijom, bipolarnim poremećajem te ovisnosti o alkoholu i drogama, no ponosno je isticala i kako je već 6 godina čista od svega. Prema posljednjim navodima, pjevačica je još uvijek u bolnici, ali je stabilno. Kada je pronađena, bila je u nesvijesti, a prema navodima portala TMZ, odmah joj je pružena doza Narcana, lijeka koji se daje žrtvama predoziranja.

Iako se sumnja na predoziranje heroinom, prijatelji pjevačice i ona sama negirali su da se radilo o tome, no Demi nije htjela surađivati s liječnicima i reći što je uzimala.

Pjevačici su podršku dali i brojne kolege, ali i bivši dečko, glumac Wilmer Valderrama, koji je najpoznatiji po ulozi zbunjenog Feza u nekad popularnoj seriji "Lude sedamdesete". On je bio šokiran vijestima te se navodno povjerio prijateljima kako nije imao pojma da je Demi ponovno u problemima, iako je par ostao u prijateljskim odnosima nakon prekida.

Podsjetimo, par je hodao od 2010. do 2016. godine s povremenim prekidima, no šuškalo se kako su u posljednje vrijeme oboje izrazili želju da se ponovno viđaju. No čini se kako će potencijalno pomirenje pričekati dok se uvijek vrlo iskrena pjevačica u potpunosti ne oporavi.

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći.

dnevnik.hr