WOW Bivša kandidatkinja Života na Vagi izgledala prekrasno

život na vagi, nina martina korbar
Robert Anić/Pixsell

Kandidatkinja treće sezone Života na vagi, Nina Martina Korbar, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi kako je izgledala prije showa i prije svoje transformacije.

Nina je uz fotke napisala ''Rad na sebi u svakom mogućem obliku''. U showu je smršavjela 40 kg, a svoje pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno obavještava o svojem napretku. Početkom prošlog ljeta pohvalila se da je od ulaska u show smršavjela čak 70 kilograma. Iako je od njezinog sudjelovanja u showu prošlo godinu dana Nina i dalje marljivo radi na sebi.

Tjelovježba je postala sastavni dio njezine svakodnevice, a rezultate marljivog rada na svojoj liniji pokazala je odjenuvši maturalnu haljinu iz 2010. godine.

- Da, istina je - skoro dvije mene stanu u moju maturalnu haljinu! Hvala ljudi na ogromnoj podršci! Ponosna sam na svoj uspjeh, ali i svojih kolega i prijatelja iz showa! Ljudi, prijavite se u Život na vagi i promijenite svoj život na bolje, ali ako se i ne prijavite, ako ste ipak previše sramežljivi ili samozatajni, krenite se boriti i budite presretni i vi! - zaključila je Nina.

https://www.instagram.com/p/B71ZCZKJ_ny/?utm_source=ig_embed