FOTO/VIDEO  Vruće, vruće, prevruće

Copa America, Atraktivne navijačice, Lijepe i zgodne
Tako se u tri riječi može opisati atmosfera na tribinama tijekom nogometne Copa Americe, koja se trenutačno igra u Čileu.

Atraktivne navijačice koje ne skrivaju atribute i nogomet idu ruku pod ruku u Južnoj Americi. Tribine tijekom kontinentalnog nogometnog natjecanja pravi su izlog za mnoge djevojke željne svojih pet minuta slave, pa se tako na stadionima odvijaju prave navijačke predstave pune atrakcije.

Lijepe i zgodne Paragvajke, Brazilke, Argentinke, Urugvajke, Peruanke, Bolivijke, Meksikanke... malo toga skrivaju, gdje god se pojave izazivaju euforiju, a svojom odjećom ili pak golotinjom ne mogu a da ne budu zamijećene. Doći polugol na stadion ili pokazati previše tijekom Copa Americe već je postao ritual za atraktivne mlade dame čije fotografije iz Čilea ovih dana obilaze svijet.

Neke od njih dobiju pet minuta slave, neke pak potraju puno duže, od Cope do Cope, a ima i onih kojima su tribine bile prvi korak prema karijerama modela.

Možda se neki ne sjećaju da se 2011. godine Copa America igrala u Argentini, naslov ptrvaka osvojio je Urugvaj pobijedivši u finalu Paragvaj s 3:0... Te je godine na Copi briljirao Luis Suarez i to isključivo igrom i pogodcima, a ne vampirskim ugrizima. To su stvari koje mnogi zaboravljaju, ali zato pamte poznatu starletu Larissu Riquelme koja je u osebujnim modnim kreacijama i isticanjem poprsja davala podršku igračima Paragvaja. I zaslužila naslov "miss navijačica". No, lijepa Paragvajka već je iskusna navijačica, "zagrijavanje" za Copu 2011. imala je godinu prije kada je postala zvijezda nogometnog SP-a u Južnoafričkoj Republici. Upravo nakon tog Mundijala njezina karijera kao modela krenula je nezaustavljivom putanjom prema gore, s tribina je otišla ravno na naslovnice mnogih časopisa, između ostalog i brazilskog Playboya, a uspjela je i "uhvatiti" dečka nogometaša. Larissa je i u Čileu, odakle je poručila: "Ako Paragvaj stigne do polufinala, pripremila sam specijalno iznenađenje. Ali samo za Jonathanove (nap. a Jonathan Fabbro, igrač Paragvaja) oči. Ako pak osvojimo naslov, vjerujte mi da će mom dečku biti ljepše nego na medenom mjesecu." Nakon ovakvog obećanja možemo samo navijati za Paragvaj i Fabbra te Larissu u punoj raskoši na tribinama.