Vlatka o Dolores: Izgledam mlađe, a starija sam od nje

Kako gospodičnu Dolores Lambašu nije stid zvati me na Facebooku 'teta Vlatka'? Samo sam jedanaest godina starija od nje, a izgledam puno mlađe, kazala je Vlatka Pokos u intervjuu za Gloriju. Voditeljica otkriva da je Dolores srela prošle godine na jednom partyju gdje ih je upoznao Frano Lasić. Nisu išle dalje od predstavljanja i rukovanja. Vlatka Pokos (39) je u pisanjima Dolores na Fejsu prepoznala rukopis svog bivšeg supruga Josipa Radeljaka (65). Ne zna što glumica ima o njoj komentirati i ne razumije zašto se uvrijedila na napise da liči na nju jer smatra da bi takve izjave trebala shvatiti kao kompliment. Dodala je i da njoj Radeljak nije trebao naći frizera, ni kupiti haljinu ili kaput jer je to sve već imala prije braka s njim. Smatra kako su Dikan i glumica idealan par i traži ih da ju ostave da živi život.

Vlatka je Dolores poželila i puno sreće jer smatra kako će joj trebati da preživi vezu s Dikanom. Pokos se zapitala i od kuda Lambaši toliko drskosti da priča o njezinom odgoju male Lane. Kaže da je s Lanom provela šest godina u njenom ključnom emotivnom formiranju i misli da ju je divno odgojila. Dotakla se i Mije Begović, koja je najavila da će ju tužiti zbog klevete jer je Vlatka svojedobno na blogu napisala kako je 'umorna od različitih alkoholičarki i nimfomanki koje se usuđuju komentirati njen odnos prema maloj Lani'. Pokos ističe da vezano uz tu rečenicu nije spomenula niti jedno ime, a Miji je poručila da je njen problem ako se prepoznala u tome. Dodaje i kako je Miji bila sva divna i krasna do svog razvoda s Radeljakom, a onda je Lanina teta po njoj posula sve zlo. Prisjetila se i kako je Mia bila u svađi s Dikanom, koji joj nije dopuštao da viđa Lanu. Vlatka je sve poduzela da malenu spoji sa glumicom i tvrdi da su se njih dvije pred njom vidjele jednom ili dva puta. Da na špici sretne Dolores ili Miju, Vlatka ih ne bi pozdravila jer s njima nema što pričati. Ne bi se 'počupale' jer se Pokos ne bi spuštala na taj nivo.

"MARIN I JA IMALI SMO SVOJU PJESMU 'RUŽE CRVENE'"
O svojoj ljetnoj avanturi s 27-godišnjim Marinom Radićem voditeljica ima samo lijepe riječi. Ispričala je kako su tri mjeseca bili zajedno dan i noć. Krstarili su brodom od Trogira do Dubrovnika, šetali zagrljeni po Korčuli, ljubili se i grlili u primoštenskoj Aurori te skupa izlazili u splitski bar Hemingway. Kaže da je suvlasnik kafića Aquarius na Čiovu prema njoj bio divan, da joj je nosio doručak u krevet i da joj je pjevao. Otkrila je i da su imali svoju pjesmu 'Ruža crvena' te da se on prijatejlima hvalio kako se sviđa najljepšoj ženi u Hrvatskoj. Čak ju je upoznao i s roditeljima. Kaže da je ona prvo mislila da se radi samo o ljetnoj avanturi, ali da je on inzistirao na vezi. Govorio je da se boji kako će mu Vlatka slomiti srce i ostaviti ga, a pitao ju je i bi li mogla otići iz Zagreba i promijeniti život zbog nečeg uistinu vrijednog. On je vezu prekinuo krajem listopada i to tako da je rekao kako mu treba vremena i da ne zna što bi htio te da se ne želi eksponirati u javnosti. Vlatka je pak čula kako se Marin želi pomiriti s bivšom djevojkom koju uvjerava da je njegova veza s Vlatkom bila samo glupa greška. Misli da mu njihove nedavno objavljene slike smetaju jer se na njima vidi da njihova veza nije bila samo površna ljetna avantura. Kaže kako se nakon objave slika pojavio neki drugi Marin kojeg ona ne poznaje.

24sata.hr